Šokoladiniai biscotti
- Miltai , 225 gramai
- Cukrus , 200 gramų
- Kepimo milteliai , 2 arbatiniai šaukšteliai
- Kakavos milteliai , 75 gramai
- Kiaušiniai , 3 vienetai
- Lazdyno riešutai , 125 gramai
- Juodasis šokoladas , 200 gramų
Ant kepimo skardos paskleisti riešutus, dėti į 170 C laipsnių orkaitę ir pakepinti apie 7 minutes.
Išimti riešutus ir suberti į medvilninį rankšluostį, jį suvynioti ir patrinti, kad riešutų odelės nusiluptų.
Ištepti sviestu kepimo skardą.
Į vidurinio didumo dubenį suberti miltus, kakavą, kepimo miltelius bei druską.
Kitame inde suplakti kiaušinius, cukrų ir vanilę.
Palaipsniui berti miltų mišinį, riešutus ir stambiai kapotą šokoladą. Viską maišyti, kol taps tiršta tešla.
Iš jos suformuoti nestorą kokių 5-7 cm pločio ritinį ant kepimo skardos ir kepti 180 C laipsnių orkaitėje 25 - 30 minučių, kol taps kietokas paplotis.
Išimti iš orkaitės ir 10 minučių palikti ant pjaustymo lentos, kad atvėstų.
Supjaustyti paplotėlius maždaug 1 cm pločio griežinėliais. Sudėti juos į kepimo skardas atpjautąja puse žemyn ir kepti 170 C apie 10 - 15 minučių, kol taps traškūs ir kietoki. Atvėsinkite ir ragaukite. Skanaus :)
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųValgant kopūstus, greičiau praeina fizinis ir protinis nuovargis.
Rodyti kitą patarimą