Greita paieška
Receptai
Draugai

Šokoladiniai biscotti

Šokoladiniai biscotti
Šokoladiniai biscotti
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Pyragaičiai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 225 gramai
  • Cukrus , 200 gramų
  • Kepimo milteliai , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Kakavos milteliai , 75 gramai
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Lazdyno riešutai , 125 gramai
  • Juodasis šokoladas , 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Ant kepimo skardos paskleisti riešutus, dėti į 170 C laipsnių orkaitę ir pakepinti apie 7 minutes.

  2. Išimti riešutus ir suberti į medvilninį rankšluostį, jį suvynioti ir patrinti, kad riešutų odelės nusiluptų.

  3. Ištepti sviestu kepimo skardą.

  4. Į vidurinio didumo dubenį suberti miltus, kakavą, kepimo miltelius bei druską.

  5. Kitame inde suplakti kiaušinius, cukrų ir vanilę.

  6. Palaipsniui berti miltų mišinį, riešutus ir stambiai kapotą šokoladą. Viską maišyti, kol taps tiršta tešla.

  7. Iš jos suformuoti nestorą kokių 5-7 cm pločio ritinį ant kepimo skardos ir kepti 180 C laipsnių orkaitėje 25 - 30 minučių, kol taps kietokas paplotis.

  8. Išimti iš orkaitės ir 10 minučių palikti ant pjaustymo lentos, kad atvėstų.

  9. Supjaustyti paplotėlius maždaug 1 cm pločio griežinėliais. Sudėti juos į kepimo skardas atpjautąja puse žemyn ir kepti 170 C apie 10 - 15 minučių, kol taps traškūs ir kietoki. Atvėsinkite ir ragaukite. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Raminta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Virtos bulvės geriau susigrūs, jei jas grūsite karštas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Virtos “gėlytės” Vanilinis varškės apkepas Vištienos sriuba su kariu Sojos pupelių kotletai Gardutėlė kriaušių uogienė
Reklama
Prisijunk prie mūsų!