Greita paieška
Receptai
Draugai

Šokoladiniai lietiniai su persikais ir braškėmis

Šokoladiniai lietiniai su persikais ir braškėmis
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Varškė , 250 gramų
  • Pienas , 1 stiklinė
  • Persikų sultys , 0,5 stiklinės
  • Pudingas , 1 pakelis
  • Persikai , 2 vienetai
Tešlai:
  • Miltai , 1,5 stiklinės
  • Kakava , 0,5 stiklinės
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus , 1 žiupsnelis
  • Pienas , 1 stiklinė
  • Mineralinis vanduo , 1 stiklinė
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
Papuošimui:
  • Braškės , 400 gramų
  • Medus , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius išplakame su pienus ir cukrumi.

  2. Pilame vandenį ir beriame miltus, kepimo miltelius ir kakavą. Viską gerai išmaišome.

  3. Paliekame pastovėti 30 minučių.

  4. Kepame blynus. Jei tešla nepakankamai skysta, įpilame vandens.

  5. Pudingą verdame kartu su pienu ir persikų sultimis.

  6. Persikus susismulkiname ir sumaišome su varške ir pudingu.

  7. Blynus pertepame pudingu ir sulankstome.

  8. Apibarstome smulkintomis braškėmis ir užpilame medaus.

Receptą atsiuntė Marija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mielinė tešla bus švelnesnė ir minkštesnė, jei maišydamos ją, į saldų pieną įpilsite 1-2 šaukštus rūgpienio.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Skanios salotos su kumpiu Naminė pica Želė tortas „Vasarėlė“ Virtų bulvių cepelinai su mėsa Orkaitėje troškinti balandėliai Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!