Šokoladiniai putėsiai
- Kiaušiniai , 3 vienetai
- Šokoladas , 100 gramų
- Pienas , 2 valgomieji šaukštai
- Likeris , 1 valgomasis šaukštas
- Cukrus , 0,3 arbatinio šaukštelio
Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų.
Šokolado gabalėlius ištirpiname.
Kartu su šokoladu sumaišome pieną. Vis dar kaitinant ant ugnies.
Įmaišome kiaušinių trynius, išplaktus su cukrumi.
Po to įmaišome ir baltymus. Viską nuolat maišome. Kaitiname masę ant ugnies apie 5 min.
Gautą masę sudedame į indelius ir šaldome šaldytuve apie 5h. Papuošimui naudojau avietes. Skanaus :)
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųZomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.
Rodyti kitą patarimą