Šokoladiniai triufeliai
- Šokoladas, juodasis , 250 gramų
- Grietinėlė, 35 % riebumo , 165 mililitrai
- Sviestas , 35 gramai
- Kakava , 80 gramų
- Vanduo , 2 valgomieji šaukštai
- Vanduo , 1 litras
Litrą vandens supilkite į puodą. Į jį įdėkite indą, kuriame tirpinsite šokoladą.
Susmulkinkite šokoladą, sudėkite į indą, įpilkite du šaukštus vandens ir maišykite, kol ištirps.
Supilkite grietinėlę, išmaišykite iki vientisos masės ir nuimkite nuo ugnies. Atvėsinkite.
Tada vėl kaitinkite ir sudėkite sviestą. Ištirpinkite ir išmaišykite.
Supilkite į kitą indą ir dėkite į šaltytuvą šešioms - aštuonioms valandoms.
Išimkite iš šaldytuvo. Suberkite kakavą į atskirą indą.
Padarykite rutuliukus, apvoliokite kakavoje ir dėkite į lėkštę.
Skanaus!
- Komentuoti

Tikrai nesunku pagaminti :) ne kartą teko gaminti namiškiams pagal Jūsų receptą :)

Na labai skanu!!!
Panašūs receptai
Daugiau receptųJaunų ridikėlių lapuose gausu vitaminų bei mineralinių druskų, todėl nuplautus ir susmulkintus juos patariama naudoti salotoms.
Rodyti kitą patarimą