Greita paieška
Receptai
Draugai

Šokoladiniai vaisiai

Šokoladiniai vaisiai
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Obuoliai , 1 vienetas
  • Kriaušės , 1 vienetas
  • Braškės , 250 gramų
Glajui:
  • Pienas , 250 gramų
  • Sviestas , 100 gramų
  • Cukraus pudra , 5 valgomieji šaukštai
  • Kakava , 2 valgomieji šaukštai
  • Krakmolas , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Obuolius, kriaušes nilupame ir truputį paverdame 3 - 5 min. (Braškių virti nereikia)

  2. Vaisius perveriame mediniais krapštukais ir paliekame nudžiūti.

  3. Iš pieno, sviesto, krakmolo, kakavos, cukraus pudros verdame šokoladą, maišant, kai gaunasi vientisa masė, šokoladas paruoštas.

  4. Vaisius merkiame į šokoladą (karštą) ir padedame apdžiūti. Krapštukus galime palikti arba ištraukti. Skanaus.

Komentarai1
Dominykas Šalvaitis

cool

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žalios ropės bus mažiau kartokos, jei prieš vartojimą jas apipilsite karštu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Bacardi Mojito [mochito] kokteilis Pica su saliamiu Burokėlių mišrainė su majonezu Širdelės blynai Kugelis su cukinija Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!