Greita paieška
Receptai
Draugai

Šokoladiniai vaisiai

Šokoladiniai vaisiai
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Obuoliai , 1 vienetas
  • Kriaušės , 1 vienetas
  • Braškės , 250 gramų
Glajui:
  • Pienas , 250 gramų
  • Sviestas , 100 gramų
  • Cukraus pudra , 5 valgomieji šaukštai
  • Kakava , 2 valgomieji šaukštai
  • Krakmolas , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Obuolius, kriaušes nilupame ir truputį paverdame 3 - 5 min. (Braškių virti nereikia)

  2. Vaisius perveriame mediniais krapštukais ir paliekame nudžiūti.

  3. Iš pieno, sviesto, krakmolo, kakavos, cukraus pudros verdame šokoladą, maišant, kai gaunasi vientisa masė, šokoladas paruoštas.

  4. Vaisius merkiame į šokoladą (karštą) ir padedame apdžiūti. Krapštukus galime palikti arba ištraukti. Skanaus.

Komentarai1
Dominykas Šalvaitis

cool

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Kiaulienos nugarinė su sūriu Silkė su cinamonu Purūs keksiukai Sluoksniuotos tuno salotos Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!