Šokoladiniai vaisiai
- Obuoliai , 1 vienetas
- Kriaušės , 1 vienetas
- Braškės , 250 gramų
- Pienas , 250 gramų
- Sviestas , 100 gramų
- Cukraus pudra , 5 valgomieji šaukštai
- Kakava , 2 valgomieji šaukštai
- Krakmolas , 1 valgomasis šaukštas
Obuolius, kriaušes nilupame ir truputį paverdame 3 - 5 min. (Braškių virti nereikia)
Vaisius perveriame mediniais krapštukais ir paliekame nudžiūti.
Iš pieno, sviesto, krakmolo, kakavos, cukraus pudros verdame šokoladą, maišant, kai gaunasi vientisa masė, šokoladas paruoštas.
Vaisius merkiame į šokoladą (karštą) ir padedame apdžiūti. Krapštukus galime palikti arba ištraukti. Skanaus.
- Komentuoti

cool
Panašūs receptai
Daugiau receptųZomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.
Rodyti kitą patarimą