Greita paieška
Receptai
Draugai

Šokoladinis obuolių pyragas

Šokoladinis obuolių pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Obuoliai , 5 vienetai
  • Cukrus , 150 gramų
  • Sviestas , 50 gramų
  • Cinamonas , 1 arbatinis šaukštelis
Reikės:
  • Juodo šokolado , 100 gramų
  • Sviestas , 100 gramų
  • Cukrus , 200 gramų
  • Vanduo , 200 mililitrų
  • Miltai , 400 gramų
  • Vanilinis cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Soda , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Tešlai sviestą išsukite ir į jį toliau sukdami dalimis dėkite cukrų. Įmaišykite išplaktus kiaušinius, ištirpintą šokoladą.

  2. Atskirai išsijokite miltus, sodą. Į tešlą dalimis įmaišykite miltus ir vandenį.

  3. Dubenėlyje ištirpinkite sviestą ir pusę cukraus. Masę paskleiskite ant tortinės kepimo formos dugno, tada sudėkite nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus obuolius ratukais taip, kad liktų kuo mažiau tarpelių.

  4. Obuolius pabarstykite likusiu cukrumi, cinamonu ir užpylę tešla iškepkite 180 laipsnių orkaitėje. Patiekite pyragą obuoliais į viršų.

Receptą atsiuntė Teresa
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jie norite švariai išvalyti mikrobangų krosnelę, į mikrobangų krosnelę įstatykite dubenį su vandens ir acto skiediniu (vandens ir acto pilkite santykiu 1:1). Uždarykite, įjunkite krosnelę ir pakaitinkite šį mišinį 2 – 3 minutes. Baigusi šildyti, suvilgykite skiedinyje virtuvinę kempinėlę ir išvalykite ja mikrobangės sieneles.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Sluoksniuotos tuno salotos Dešrelės su bulvėmis Naminė pica Silkė su cinamonu Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!