Šokoladinis obuolių pyragas
- Obuoliai , 5 vienetai
- Cukrus , 150 gramų
- Sviestas , 50 gramų
- Cinamonas , 1 arbatinis šaukštelis
- Juodo šokolado , 100 gramų
- Sviestas , 100 gramų
- Cukrus , 200 gramų
- Vanduo , 200 mililitrų
- Miltai , 400 gramų
- Vanilinis cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušiniai , 3 vienetai
- Soda , 1 arbatinis šaukštelis
Tešlai sviestą išsukite ir į jį toliau sukdami dalimis dėkite cukrų. Įmaišykite išplaktus kiaušinius, ištirpintą šokoladą.
Atskirai išsijokite miltus, sodą. Į tešlą dalimis įmaišykite miltus ir vandenį.
Dubenėlyje ištirpinkite sviestą ir pusę cukraus. Masę paskleiskite ant tortinės kepimo formos dugno, tada sudėkite nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus obuolius ratukais taip, kad liktų kuo mažiau tarpelių.
Obuolius pabarstykite likusiu cukrumi, cinamonu ir užpylę tešla iškepkite 180 laipsnių orkaitėje. Patiekite pyragą obuoliais į viršų.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųJie norite švariai išvalyti mikrobangų krosnelę, į mikrobangų krosnelę įstatykite dubenį su vandens ir acto skiediniu (vandens ir acto pilkite santykiu 1:1). Uždarykite, įjunkite krosnelę ir pakaitinkite šį mišinį 2 – 3 minutes. Baigusi šildyti, suvilgykite skiedinyje virtuvinę kempinėlę ir išvalykite ja mikrobangės sieneles.
Rodyti kitą patarimą