Greita paieška
Receptai
Draugai

Šokoladinis obuolių pyragas

Šokoladinis obuolių pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Obuoliai , 5 vienetai
  • Cukrus , 150 gramų
  • Sviestas , 50 gramų
  • Cinamonas , 1 arbatinis šaukštelis
Reikės:
  • Juodo šokolado , 100 gramų
  • Sviestas , 100 gramų
  • Cukrus , 200 gramų
  • Vanduo , 200 mililitrų
  • Miltai , 400 gramų
  • Vanilinis cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Soda , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Tešlai sviestą išsukite ir į jį toliau sukdami dalimis dėkite cukrų. Įmaišykite išplaktus kiaušinius, ištirpintą šokoladą.

  2. Atskirai išsijokite miltus, sodą. Į tešlą dalimis įmaišykite miltus ir vandenį.

  3. Dubenėlyje ištirpinkite sviestą ir pusę cukraus. Masę paskleiskite ant tortinės kepimo formos dugno, tada sudėkite nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus obuolius ratukais taip, kad liktų kuo mažiau tarpelių.

  4. Obuolius pabarstykite likusiu cukrumi, cinamonu ir užpylę tešla iškepkite 180 laipsnių orkaitėje. Patiekite pyragą obuoliais į viršų.

Receptą atsiuntė Teresa
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Šviežios prieskoninės daržovės ilgai išlaikys aromatą, jei jas užpilsite alyvuogių aliejumi ir sandariai uždarysite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Keksiukai su spanguolėmis Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Burokėlių mišrainė su agurkais ir aliejumi Pyragas "Skenduolis" Pikantiški vištienos kepsneliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!