Greita paieška
Receptai
Draugai

Šokoladinis pyragas su bananų įdaru

Šokoladinis pyragas su bananų įdaru
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas 1

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Cukrus , 1 stiklinė
  • Bananai , 3 vienetai
Tešlai:
  • Miltai , 2 stiklinės
  • Kakavos milteliai , 1 stiklinė
  • Kepimo milteliai , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Soda , 1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas , 80 gramų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Pasukos , 225 mililitrai
  • Šokoladas , 90 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C. Kepimo formą ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais.

  2. Sumaišykite miltus, kakavos miltelius, kepimo miltelius, sodą ir druską dideliame dubenyje. Beje, 1 stiklinė yra 237 g.

  3. Bananus sutrinkite su cukrumi. Įpilkite truputį vandens, kad nesviltų ir pakaitinkite ant silpnos ugnies.

  4. Sausų produktų mišinį (2 etapas) sumaišykite su ištirpintu sviestu, išplaktais kiaušiniais, pasukomis. Įmaišykite sutrupintą šokoladą.

  5. Dalį tešlos supilkite į kepimo formą, ant viršaus užpilkite bananų tyrę, ir likusią tešlą. Kai pilsite bananų tyrę, stenkitės pilti centre, nuo kraštų paliekant po 2,5 cm.

  6. Kepkite apie 40 min.:30min. uždengus pyrago viršų folija, o likusias 10min. jau be folijos. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Vaiva
Komentarai1
Viktorija

Nerealus pyragas.labai skanus tik cukraus reik truputi daugiau

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Burokėlių lapkočiai daug vertingesni už pačius burokėlius, nes juose daugiau vitaminų ir kitų vertingų medžiagų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs keksiukai Šaltiena greitpuodyje Kepta žuvis marinate Virtos “gėlytės” Burokėlių mišrainė su majonezu Kugelis su cukinija
Reklama
Prisijunk prie mūsų!