Greita paieška
Receptai
Draugai

Šokoladinis riešutų pudingas

Šokoladinis riešutų pudingas
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Pudingui:
  • Miltai , 75 gramai
  • Kepimo milteliai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Sviestas , 200 gramų
  • Riešutai , 150 gramų
  • Džiūvėsėliai , 250 gramų
  • Šokoladas , 250 gramų
  • Kiaušiniai , 4 vienetai
  • Cukraus pudra , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Persijoti miltus ir kepimo miltelius.

  2. Sviestą pavolioti miltuose ir stambiai sutarkuoti, vis permaišant su miltais, kad nesuliptų.

  3. Kitame dubenyje sumaišyti maltus riešutus, maltus biskvitinius džiūvėsėlius ir tarkuotą šokoladą.

  4. 4 trynius išsukti su cukraus pudra. Išplakti 4 baltymus iki putų. Trynius ir baltymus sumaišyti.

  5. Į sviestą suberti sausų produktų mišinį, išmaišyti. Supilti kiaušinių masę ir gerai išmaišyti.

  6. Paruoštą masę sukrėsti į sviestu išteptą karščiui atsparią formą, išlyginti paviršių. Formą uždengti folija, kepimo popieriumi ir aprišti virvele ar guma.

  7. Tada formą statyti į didesnį puodą, pripilti tiek vandens, kad apsemtų daugiau nei pusę, uždengti dangčiu ir virti apie 2 val. ant silpnos ugnies.

Receptą atsiuntė Aldona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdamas sultinys bus gražios gelsvos spalvos, jei į verdamą mėsos sultinį svogūną dėsite su lukštu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virti briuselio kopūstai su sviestu Zrazai su trimis įdarais Čenakai Purūs keksiukai Virtos “gėlytės” Česnakinis padažas kebabams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!