Greita paieška
Receptai
Draugai

Šokoladinis tortas su migdolais

Šokoladinis tortas su migdolais
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai 1

Kategorijos: Tortai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Šokoladas, juodasis , 250 gramų
  • Kiaušiniai , 6 vienetai
  • Cukrus , 200 gramų
  • Vanilinis cukrus , 1 pakelis
  • Migdolai , 200 gramų
  • Cinamonas , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Brendis , 6 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai , 1 pakelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Šokoladą išlydome naudojant garų vonelę.

  2. Kiaušinių trynius atskiariame nuo baltymų ir juos išmaišome su vaniliniu cukrumi iki vientisos masės.

  3. Supilame išlydytą šokoladą, maltus migdolus, cinamoną, brendį ir kepimo miltelius. Viską gerai išmaišome iki vientisos masės.

  4. Tešlą supilkite į aliejumi išteptą skardą ir dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 175 C laipsnių. Kepkite apie 45-50 minučių.

  5. Papuoškite pagal savo fantaziją. Aš naudojau šokolado glaistą ir braškes :) .

Receptą atsiuntė Neda
Komentarai1
moterėlė

O tai kur miltai?kiek jų dėti?

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sutaupysite ne tik daug vandens, bet ir savo brangaus laiko, jei nešvarius indus merksite į kriauklę su vandeniu ir keliais lašais indų ploviklio. Taip neleisite nešvarumams pridžiūti, o riebalai nusivalys daug greičiau.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtų bulvių cepelinai su mėsa Pekino kopūstų salotos Ypatingieji kotletai Miltiniai blynai Mieliniai čeburėkai Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!