Greita paieška
Receptai
Draugai

Šokoladinis vyšnių pyragas su karšto vyno prieskoniais

Šokoladinis vyšnių pyragas su karšto vyno prieskoniais
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 300 gramų
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Grietinė , 300 gramų
  • Vyšnių uogienė , 300 gramų
  • Cukrus , 3 valgomieji šaukštai
  • Soda , 1 arbatinis šaukštelis
  • Kakava , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Raudonas vynas , 20 gramų
  • Prieskoniai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Citrinos žievelė , 1 žiupsnelis
  • Cukraus pudra , 2 valgomieji šaukštai
  • Aliejus , 25 gramai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius išplakti su cukrumi, grietinę su soda ir viską išmaišyti.

  2. Kotanyi ,,Karšto vyno prieskonius'' pakaitinti vyne, bet neužvirti ir supilti į tirštą vyšnių uogienę, išmaišyti. Po to vyšnių masę sukrėsti į kiaušinių grietinės plakinį, permaišyti.

  3. Nedideliame kiekyje miltų išmaišyti kakavą ir įmaišyti į masę. Toliau maišant atsargiai, pilti miltus. Tikslų miltų kiekį nurodyti sunku, nes nelygu kokio skystumo būna uogienė. Bet jų pilti tiek, kad tešla būtų dar maišoma šaukštu, skystoka. Įdėti smulkintų citrinos žievelių.

  4. Supilti į aliejuotą skardą, pašauti į pakaitintą orkaitę. Iškepa maždaug per 20 min. Tuomet pravėsusį kepinį aptepti Dansukker šokolado skonio cukraus miltelių mase, paruošta pagal instrukciją, nurodytą ant pakuotės. Galima dar papuošti kokoso drožlėmis.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Į paruoštas salotas pirmiau dėkite druską, pipirus ir actą, o tik po pilkite aliejų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Bacardi Mojito [mochito] kokteilis Zrazai su trimis įdarais Čenakai Skaniausias šokoladinis pyragas Virtų bulvių cepelinai su mėsa Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!