Šokoladinių pyragaičių ledų desertas
0,25 puodelio sviesto,
30 g kartaus šokolado, supjaustyto gabaliukais,
0,5 puodelio cukraus, 1 kiaušinis,
0,5 šaukštelio vanilės, 0,3 puodelio miltų,
0,25 puodelio susmulkintų žemės riešutų,
1 puodelis hot fudge padažo,
2 šaukštai žemės riešutų sviesto,
500 ml vanilinių ledų,
bananų gabaliukai,
žemės riešutai (nebūtina).Ištepkite riebalais dvylika formų keksiukams; atidėkite. Vidutiniame puode ištirpinkite sviestą ir šokoladą virš mažos ugnies. Nuimkite nuo ugnies. 3 minutes palikite atvėsti. Supilkite cukrų.Sudėkite kiaušinį ir vanilę, plakdami mediniu šaukštu iki vientisos masės. Supilkite miltus ir 1/4 puodelio žemės riešutų. Padalinkite tešlą į paruoštas formeles, kiekvieną jų užpildydami iki beveik viršaus. Kepkite apie 15 minučių arba kol bus iškepę (įkišus medinį dantų krapštuką jis ištraukiamas neapsivėlęs). Išimkite pyragaičius ir palikite 3 minutėms formelės; po to išimkite iš formelių ir leiskite atvėsti. Tuo tarpu sumaišykite hot fudge padažą su žemės riešutų sviestu ir kaitinkite virš vidutinės-mažos ugnies, iki vientisos masės. Nuimkite nuo ugnies. Padalinkite ledus į 6 patiekimo indelius. Kiekvieną porciją papuoškite 2 šokoladiniais pyragaičiais ir, jei norite, bananų gabaliukais. Pašlakstykite padažu. Jei norite, galite papuošti žemės riešutais.
- Komentuoti

niam niam.
Panašūs receptai
Daugiau receptųAštrus svogūnų kvapas nedirgins akių, jei prieš pjaustydamos peilį suvilgysite šaltu vandeniu.
Rodyti kitą patarimą