Greita paieška
Receptai
Draugai

Šokoladinių pyragaičių ledų desertas

Šokoladinių pyragaičių ledų desertas
Rekomenduojame:
Įvertino 11 lankytojų 1

Gaminimo instrukcija:
  1. 0,25 puodelio sviesto,
    30 g kartaus šokolado, supjaustyto gabaliukais,
    0,5 puodelio cukraus, 1 kiaušinis,
    0,5 šaukštelio vanilės, 0,3 puodelio miltų,
    0,25 puodelio susmulkintų žemės riešutų,
    1 puodelis hot fudge padažo,
    2 šaukštai žemės riešutų sviesto,
    500 ml vanilinių ledų,
    bananų gabaliukai,
    žemės riešutai (nebūtina).

  2. Ištepkite riebalais dvylika formų keksiukams; atidėkite. Vidutiniame puode ištirpinkite sviestą ir šokoladą virš mažos ugnies. Nuimkite nuo ugnies. 3 minutes palikite atvėsti. Supilkite cukrų.Sudėkite kiaušinį ir vanilę, plakdami mediniu šaukštu iki vientisos masės. Supilkite miltus ir 1/4 puodelio žemės riešutų. Padalinkite tešlą į paruoštas formeles, kiekvieną jų užpildydami iki beveik viršaus. Kepkite apie 15 minučių arba kol bus iškepę (įkišus medinį dantų krapštuką jis ištraukiamas neapsivėlęs). Išimkite pyragaičius ir palikite 3 minutėms formelės; po to išimkite iš formelių ir leiskite atvėsti. Tuo tarpu sumaišykite hot fudge padažą su žemės riešutų sviestu ir kaitinkite virš vidutinės-mažos ugnies, iki vientisos masės. Nuimkite nuo ugnies. Padalinkite ledus į 6 patiekimo indelius. Kiekvieną porciją papuoškite 2 šokoladiniais pyragaičiais ir, jei norite, bananų gabaliukais. Pašlakstykite padažu. Jei norite, galite papuošti žemės riešutais.

Komentarai1
Aistė Jurkevičiūtė

niam niam.

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Aštrus svogūnų kvapas nedirgins akių, jei prieš pjaustydamos peilį suvilgysite šaltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtų bulvių cepelinai su mėsa Šviežių kopūstų sriuba Sūrio padažas makaronams Purūs keksiukai Miltiniai blynai Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!