Greita paieška
Receptai
Draugai

Šonkauliukai su arbata ir prieskoniais

Šonkauliukai su arbata ir prieskoniais
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Šonkauliai , 500 gramų
  • Laiškiniai svogūnai , 6 vienetai
  • Imbieras , 100 gramų
  • Cukrus , 3 valgomieji šaukštai
  • Sojų padažas , 2 valgomieji šaukštai
  • Baltas vynas , 2 valgomieji šaukštai
  • Arbata , 250 gramų
Gaminimo instrukcija:

Šonkauliukus ir svogūnų laiškus supjaustyti trumpais gabaliukais ( apie 5 cm), įkaitiniti alieju, sudėti imbierą, laiškus, gerai apkepti ir sudėti šonkauliukus, užpilti sojų padažus, vyną, arbatą, kepti pamaišant. Sumažinti ugnį ir kepti 45 min.

Receptą atsiuntė Rasa
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Blynai bus ploni ir traškūs, į tešlą dėkite kietai išplaktų kiaušinių baltymų. Tik maišyti reikia labai atsargiai (iš viršaus į apačią) ir greitai, kad tešla nešiltų ir pasidarytų korėta.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminiai kotletai Virtos “gėlytės” Grybų padažas Sūrio padažas makaronams Virtų bulvių cepelinai su mėsa Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės "Mantingos" tešlos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!