Greita paieška
Receptai
Draugai

Šonkauliukai su arbata ir prieskoniais

Šonkauliukai su arbata ir prieskoniais
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Šonkauliai , 500 gramų
  • Laiškiniai svogūnai , 6 vienetai
  • Imbieras , 100 gramų
  • Cukrus , 3 valgomieji šaukštai
  • Sojų padažas , 2 valgomieji šaukštai
  • Baltas vynas , 2 valgomieji šaukštai
  • Arbata , 250 gramų
Gaminimo instrukcija:

Šonkauliukus ir svogūnų laiškus supjaustyti trumpais gabaliukais ( apie 5 cm), įkaitiniti alieju, sudėti imbierą, laiškus, gerai apkepti ir sudėti šonkauliukus, užpilti sojų padažus, vyną, arbatą, kepti pamaišant. Sumažinti ugnį ir kepti 45 min.

Receptą atsiuntė Rasa
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kiaušinio baltymas lengviau atsiskirs nuo trynio, jei kiaušinis bus šaltas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Krevetės grietinėlės padaže Sūrio padažas makaronams Purūs keksiukai Želė tortas „Vasarėlė“ Burokėlių mišrainė su majonezu Kepta žuvis marinate
Reklama
Prisijunk prie mūsų!