Greita paieška
Receptai
Draugai
Šonkauliukai su arbata ir prieskoniais
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Reikės:
- Šonkauliai , 500 gramų
- Laiškiniai svogūnai , 6 vienetai
- Imbieras , 100 gramų
- Cukrus , 3 valgomieji šaukštai
- Sojų padažas , 2 valgomieji šaukštai
- Baltas vynas , 2 valgomieji šaukštai
- Arbata , 250 gramų
Gaminimo instrukcija:
Šonkauliukus ir svogūnų laiškus supjaustyti trumpais gabaliukais ( apie 5 cm), įkaitiniti alieju, sudėti imbierą, laiškus, gerai apkepti ir sudėti šonkauliukus, užpilti sojų padažus, vyną, arbatą, kepti pamaišant. Sumažinti ugnį ir kepti 45 min.
Receptą atsiuntė Rasa
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Jei pyragą, keksą ar kitą kepinį sunku išimti iš formos, tai apverskite jį ant servetėlės ir ant formos viršaus uždėkite sudrėkintą rankšluostį. Po 10 min. Kepinys vienodai atšoks nuo formos sienelių.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!