Greita paieška
Receptai
Draugai

Šonkauliukai su arbata ir prieskoniais

Šonkauliukai su arbata ir prieskoniais
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Šonkauliai , 500 gramų
  • Laiškiniai svogūnai , 6 vienetai
  • Imbieras , 100 gramų
  • Cukrus , 3 valgomieji šaukštai
  • Sojų padažas , 2 valgomieji šaukštai
  • Baltas vynas , 2 valgomieji šaukštai
  • Arbata , 250 gramų
Gaminimo instrukcija:

Šonkauliukus ir svogūnų laiškus supjaustyti trumpais gabaliukais ( apie 5 cm), įkaitiniti alieju, sudėti imbierą, laiškus, gerai apkepti ir sudėti šonkauliukus, užpilti sojų padažus, vyną, arbatą, kepti pamaišant. Sumažinti ugnį ir kepti 45 min.

Receptą atsiuntė Rasa
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Svogūnų nemalonaus kvapo nebus, jei prieš vartodami juos nuplikysite verdančiu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs keksiukai Silkė su cinamonu Virti briuselio kopūstai su sviestu Miltiniai blynai Žemaičių blynai su faršu Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!