Greita paieška
Receptai
Draugai

Šonkauliukai su arbata ir prieskoniais

Šonkauliukai su arbata ir prieskoniais
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Šonkauliai , 500 gramų
  • Laiškiniai svogūnai , 6 vienetai
  • Imbieras , 100 gramų
  • Cukrus , 3 valgomieji šaukštai
  • Sojų padažas , 2 valgomieji šaukštai
  • Baltas vynas , 2 valgomieji šaukštai
  • Arbata , 250 gramų
Gaminimo instrukcija:

Šonkauliukus ir svogūnų laiškus supjaustyti trumpais gabaliukais ( apie 5 cm), įkaitiniti alieju, sudėti imbierą, laiškus, gerai apkepti ir sudėti šonkauliukus, užpilti sojų padažus, vyną, arbatą, kepti pamaišant. Sumažinti ugnį ir kepti 45 min.

Receptą atsiuntė Rasa
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei pyragą, keksą ar kitą kepinį sunku išimti iš formos, tai apverskite jį ant servetėlės ir ant formos viršaus uždėkite sudrėkintą rankšluostį. Po 10 min. Kepinys vienodai atšoks nuo formos sienelių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepta žuvis marinate Troškintos kiaulienos kepenėlės Grybų padažas Virti briuselio kopūstai su sviestu Čenakai Marinuota strimele
Reklama
Prisijunk prie mūsų!