Greita paieška
Receptai
Draugai

Šonkauliukų kelmas

Šonkauliukų kelmas
Rekomenduojame:
Įvertino 20 lankytojų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Šonkauliai , 1 kilogramas
  • Prieskoniai
  • Raudonas vynas , 200 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Šonkaulius gerai ištriname mėgstamais prieskoniais, užpilame vynu ir palaikome per naktį.

  2. Tada susukame į kelmą ir kepame karštoje orkaitėje apie 1 valandą.

Receptą atsiuntė Dominyka
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieš tarkuojant sūrį, trintuvę patepus aliejumi, sūris lengviau tarkuosis.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Žemaičių blynai su faršu Grybų padažas Troškintos kiaulienos kepenėlės Vištienos širdelių guliašas Skruzdėlynas su kondensuotu pienu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!