Greita paieška
Receptai
Draugai

Šonkauliukų kelmas

Šonkauliukų kelmas
Rekomenduojame:
Įvertino 20 lankytojų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Šonkauliai , 1 kilogramas
  • Prieskoniai
  • Raudonas vynas , 200 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Šonkaulius gerai ištriname mėgstamais prieskoniais, užpilame vynu ir palaikome per naktį.

  2. Tada susukame į kelmą ir kepame karštoje orkaitėje apie 1 valandą.

Receptą atsiuntė Dominyka
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Išvalyti grybai nepajuos, jei juos subersite į puodą su šaltu, truputį pasūdytu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Zefyrai ant laužo Čenakai Nugarinės šašlykas Bacardi Mojito [mochito] kokteilis Naminė pica Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!