Greita paieška
Receptai
Draugai

Sorų ir moliūgų košė

Sorų ir moliūgų košė
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Sorų kruopos , 1 stiklinė
  • Moliūgai , 0,5 kilogramo
  • Pienas , 3 stiklinės
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Sviestas , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Sorų kruopas gerai išplaukite iš pradžių šiltame, o paskui karštame vandenyje, kad košė nebūtų karstelėjusio skonio.

  2. Moliūgą nulupkite, pašalinkite sėklas ir supjaustykite smulkiais kubeliais.

  3. Šiuos kubelius sudėkite į karštą pieną, įberkite druskos ir užvirkite.

  4. Tuomet suberkite kruopas ir virkite ant labai mažos ugnies 30–40 min.

  5. Kai košė sutirštės, puodą sandariai uždenkite ir įstatykite į šiltą orkaitę, kad košė išbrinktų. Galima ir šiltai įvynioti puodą su koše. Patiekite su sviestu.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kukurūzai su medumi Maltos vištienos Kijevo kotletai Blyneliai su cukinija Pikantiški vištienos kepsneliai Virtos “gėlytės” Raudonųjų serbentų kisielius
Reklama
Prisijunk prie mūsų!