Greita paieška
Receptai
Draugai

Sorų košė su moliūgais

Sorų košė su moliūgais
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Sorų kruopos , 1 stiklinė
  • Moliūgas , 500 gramų
  • Pienas , 600 mililitrų
  • Druska
  • Sviestas , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Sorų kruopas gerai išplaukite iš pradžių šiltame, o paskui karštame vandenyje, kad košė neturėtų karstelėjusio skonio. Moliūgą nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite smulkiais kubeliais.

  2. Šiuos kubelius sudėkite į karštą pieną, įberkite druskos ir užvirinkite. Tuomet suberkite kruopas ir virkite ant labai mažos ugnies 30-40 min.

  3. Kai košė sutirštės, puodą sandariai uždenkite ir įstatykite į šiltą orkaitę, kad košė subrinktų. Panašų efektą gausite ir šiltai įvynioję puodą su koše. Patiekite su sviestu.

Receptą atsiuntė Rasa
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes iš obuolių išsiskiriančios medžiagos skatina agurkų vytimą.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Įdaryti makaronų vamzdeliai Virtos “gėlytės” Grybų padažas Naminė pica Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!