Greita paieška
Receptai
Draugai

Sotieji Almos kepsniai

Sotieji Almos kepsniai
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiauliena, malta , 400 gramų
  • Jautiena, malta , 100 gramų
  • Vištiena, malta , 300 gramų
  • Druska
  • Pipirai
  • Majonezas , 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakai , 3 skiltelės
  • Pomidorai , 2 vienetai
  • Fermentinis sūris
  • Krapai arba petražolės
  • Krakmolas , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą sudėti į dubenėlį, įmušti kiaušinius, sudėti majoneza, berti druskos ir pipirų, sudėti trintą česnaką, dėti šiek tiek krakmolo ir gerai išmaišyti masę.

  2. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros.

  3. Formuoti didelius, plokščius kukulius ir kepti orkaitėje apie 40 minučių. Tada ant kepsnių viršaus sudėti pomidorų griežinėlius ir užbarstyti tarkuotu sūriu.

  4. Kepti orkaitėje dar 10- 15 minučių. Patiekti su krapų ar petražolių šakelėmis.

Receptą atsiuntė Miglė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Svogūnas nebus toks aštrus, jei jį kelis kartus perplausite ir palaikysite ties šalto vandens čiurkšle.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Tarkuotų bulvių virtinukai Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate Dešrelės su bulvėmis Įdaryti makaronų vamzdeliai Grybų padažas Pievagrybių padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!