Greita paieška
Receptai
Draugai
Sotus mėsos kepsnys
Kategorijos:
Mėsos apkepas, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Mėsa , 1 kilogramas
- Bulvės , 1 kilogramas
- Sūris , 500 gramų
- Svogūnai , 3 vienetai
- Jalapenai , 3 vienetai
- paprikos , 2 vienetai
- Česnakai , 5 skiltelės
- Majonezas , 5 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai , 1 žiupsnelis
- Pipirai, 5 rūšių , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Išmušame mėsa ir pagardiname prieskoniais.
Nuskutame bulves ir supjaustome griežinėliais.
Bulves apverdame 10 minučių ir, nusunkus, dedame į aliejumi išteptą skardą.
Ant suguldytų bulvių klojame muštą mėsą, smulkintą svogūną, paprikas, jalapeną.
Sutarkuojame sūrį ir užberiame ant viršaus. Aptepame majonezu.
Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių.
Kepame 1 valandą.
Sotu, skanu ir namuose gamintas maistas!
Receptą atsiuntė Rasa J
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Verdant bulves su lupena jos nesusproginėtų, į vandenį reikia įlašinti acto.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!