Greita paieška
Receptai
Draugai

Sotus mėsos kepsnys

Sotus mėsos kepsnys
Sotus mėsos kepsnys
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Mėsos apkepas, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Mėsa , 1 kilogramas
  • Bulvės , 1 kilogramas
  • Sūris , 500 gramų
  • Svogūnai , 3 vienetai
  • Jalapenai , 3 vienetai
  • paprikos , 2 vienetai
  • Česnakai , 5 skiltelės
  • Majonezas , 5 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai , 1 žiupsnelis
  • Pipirai, 5 rūšių , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Išmušame mėsa ir pagardiname prieskoniais.

  2. Nuskutame bulves ir supjaustome griežinėliais.

  3. Bulves apverdame 10 minučių ir, nusunkus, dedame į aliejumi išteptą skardą.

  4. Ant suguldytų bulvių klojame muštą mėsą, smulkintą svogūną, paprikas, jalapeną.

  5. Sutarkuojame sūrį ir užberiame ant viršaus. Aptepame majonezu.

  6. Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių.

  7. Kepame 1 valandą.

  8. Sotu, skanu ir namuose gamintas maistas!

Receptą atsiuntė Rasa J
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdant bulves su lupena jos nesusproginėtų, į vandenį reikia įlašinti acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtų bulvių cepelinai su mėsa Burokėlių mišrainė su majonezu Vištienos širdelių guliašas Purūs keksiukai Orkaitėje troškinti balandėliai Silkė su cinamonu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!