Greita paieška
Receptai
Draugai

Sotus mėsos kepsnys

Sotus mėsos kepsnys
Sotus mėsos kepsnys
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Mėsos apkepas, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Mėsa , 1 kilogramas
  • Bulvės , 1 kilogramas
  • Sūris , 500 gramų
  • Svogūnai , 3 vienetai
  • Jalapenai , 3 vienetai
  • paprikos , 2 vienetai
  • Česnakai , 5 skiltelės
  • Majonezas , 5 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai , 1 žiupsnelis
  • Pipirai, 5 rūšių , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Išmušame mėsa ir pagardiname prieskoniais.

  2. Nuskutame bulves ir supjaustome griežinėliais.

  3. Bulves apverdame 10 minučių ir, nusunkus, dedame į aliejumi išteptą skardą.

  4. Ant suguldytų bulvių klojame muštą mėsą, smulkintą svogūną, paprikas, jalapeną.

  5. Sutarkuojame sūrį ir užberiame ant viršaus. Aptepame majonezu.

  6. Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių.

  7. Kepame 1 valandą.

  8. Sotu, skanu ir namuose gamintas maistas!

Receptą atsiuntė Rasa J
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepant žuvį nebus nemalonaus žuvies kvapo, jei į keptuvę įdėsite porą citrinos griežinėlių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs blyneliai Biskvitinis pyragas Sūrio padažas makaronams Kreminė svogūnų sriuba Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate Varškės apkepas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!