Greita paieška
Receptai
Draugai

Sotusis guliašas

Sotusis guliašas
Sotusis guliašas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Mėsa, malta , 500 gramų
  • Bulvės , 500 gramų
  • Paprika, raudona , 3 vienetai
  • Pomidorai , 3 vienetai
  • Poras , 1 vienetas
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Maltą mėsą pagardinti druska, pipirais. Iš faršo suformuoti nedidelius rutuliukus. Visas daržovės supjaustyti kubeliais.

  2. Į karščiui atsparią keptuvę įpilti aliejaus ir apkepinti faršo kamuoliukus. Po viena pridėti porus, paprika, pomidorus, bulves. Po kiekvieno ingridiento troškinti 5 minutės. Gardinti druska, pipirais.

  3. Keptuvę įstatyti į iki 180 °C temp. įkaitintą orkaitę ir troškinti apie 30 minučių. Skanaus.

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pašalusios bulvės neteks saldoko skonio, jei prieš ruošdamos jas palaikysite šaltame vandenyje, o paskui sudėsite į verdantį vandenį ir įpilsite šaukštelį acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepta žuvis marinate Jūros lydeka, kepta folijoje su daržovėmis ir mozarella sūriu Paprasta žuvienė Čenakai Marinuota strimele Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!