Greita paieška
Receptai
Draugai

Sprandinės vyniotinis ,,Siurprizas"

Sprandinės vyniotinis ,,Siurprizas"
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiauliena, sprandinė , 1 kilogramas
  • Špinatai , 100 gramų
  • Bruknės , 100 gramų
  • Medus , 2 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai , 2 žiupsneliai
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Juodieji pipirai, malti , 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Sprandinę perpjauti išilgai, kad gautųsi apie 1,5 cm storio gabalas. Nestipriai išmušti. Kiaulieną pabarstyti prieskoniais, druska ir pipirais iš abiejų pusių.

  2. Špinatus šutinti karštame vandenyje. Bruknes sutrinti. Špinatus sumaišyti su bruknėmis. Sprandinę aptepti špinatų - bruknių mase.

  3. Susukti suktinį, kad špinatai su bruknėmis būtų viduje. Stipriai surišti siūlu. Iš visų pusių vyniotinį aptepti medumi.

  4. Orkaitę įkaitinti iki 200 °C temperatūros. Vyniotinį dėti į kepimo maišelį ir kepti orkaitėje apie 1 valandą.

  5. Palikti atvėsti maišelyje ir tik tada pjaustyti.

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdamas sultinys bus gražios gelsvos spalvos, jei į verdamą mėsos sultinį svogūną dėsite su lukštu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vanilinis ledų kokteilis Folijoje kepta vištiena Trešnių trauktinė Česnakinis padažas kebabams Virtos “gėlytės” Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!