Greita paieška
Receptai
Draugai

Spurgos su aguonų įdaru

Spurgos su aguonų įdaru
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Pyragaičiai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Aguonos , 200 gramų
  • Cukrus , 1 valgomasis šaukštas
Tešlai:
  • Pienas , 500 mililitrų
  • Mielės , 50 gramų
  • Cukrus , 3 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, tryniai , 4 vienetai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Sviestas , 50 gramų
  • Kvietiniai miltai , 600 gramų
Reikės:
  • Aliejus , 0,5 litro
Gaminimo instrukcija:
  1. Šiltame piene įmaišykite šviežias mieles, cukrų, druską.

  2. Kai pienas visai atvės, įmaišykite kiaušinių trynius, sviestą ir miltus. Tešlą gerai išminkykite.

  3. Palikite pastovėti 1 valandai.

  4. Po to imkite tešlos ir formuokite nedideles spurgas su aguonų ir cukraus įdaru viduje.

  5. Keptuvėje įkaitinkite aliejaus ir dėkite tešlos rutuliukus. Apkepkite iš abiejų pusių po 3 minutes. Aliejus turi apsemti spurgas.

  6. Kad spurgos nebūtų labai riebios, kai išimsite iš keptuvės - palikite nusivarvėti ant popierinių rankšluostėlių.

Receptą atsiuntė Asta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žiediniai kopūstai bus skanesni, jei juos virsite arba troškinsite piene.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virti briuselio kopūstai su sviestu Purūs blyneliai Krevetės grietinėlės padaže Vištienos širdelių guliašas Dešrelės su bulvėmis Kugelis su cukinija
Reklama
Prisijunk prie mūsų!