Greita paieška
Receptai
Draugai

Sraigės su česnakiniu įdaru

Sraigės su česnakiniu įdaru
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Sviestas, nesūdytas , 8 valgomieji šaukštai
  • Česnakai , 1,5 arbatinio šaukštelio
  • Petražolės , 2 valgomieji šaukštai
  • Askoloniniai česnakai , 1 valgomasis šaukštas
  • Sraigės , 250 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Orkaitę įkaitiname iki 200 C laipsnių.

  2. Sraiges nusiplauname.

  3. Kambario temperatūros sviestą sumaišome su smulkintais česnakais, askaloniniais česnakiniais (svogūniniais česnakais) bei pertrašolėmis. Viską sutriname blenderiu.

  4. Česnakų masę pagardiname druską bei pipirais.

  5. Gautą masę dedame į sraiges.

  6. Sraiges kepame apie 10 minučių.

  7. Patiekiame su prancūziška duona. Skanaus.

Receptą atsiuntė Dona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Neleiskite savo mažyliui gaminti pasilipus ant kėdės – vienas neatsargus judesys gali baigtis kritimu ir rimta trauma. Geriau pasodinkite jį prie stalo atitinkamo aukščio kėdutėje arba gamybos procesą perkelkite į žemesnę vietą – juk blynų tešlą įmanoma suplakti ir ant grindų padėtame dubenyje!

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Makaronai su pomidorais ir sūriu Sojos pupelių kotletai Cukinija su pomidorų-česnako užpilu žiemai Įdaryti makaronų vamzdeliai Vištienos kepsniukai Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!