Greita paieška
Receptai
Draugai

Sraigės su česnakiniu įdaru

Sraigės su česnakiniu įdaru
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Sviestas, nesūdytas , 8 valgomieji šaukštai
  • Česnakai , 1,5 arbatinio šaukštelio
  • Petražolės , 2 valgomieji šaukštai
  • Askoloniniai česnakai , 1 valgomasis šaukštas
  • Sraigės , 250 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Orkaitę įkaitiname iki 200 C laipsnių.

  2. Sraiges nusiplauname.

  3. Kambario temperatūros sviestą sumaišome su smulkintais česnakais, askaloniniais česnakiniais (svogūniniais česnakais) bei pertrašolėmis. Viską sutriname blenderiu.

  4. Česnakų masę pagardiname druską bei pipirais.

  5. Gautą masę dedame į sraiges.

  6. Sraiges kepame apie 10 minučių.

  7. Patiekiame su prancūziška duona. Skanaus.

Receptą atsiuntė Dona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pomidorų odelė lengvai nusilups, prieš tai juos kelioms sekundėms panardinus į verdantį vandenį, po to perliejus šaltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Lietiniai su dešrelėmis Grybų padažas Pekino kopūstų salotos Naminė pica Virtų bulvių cepelinai su mėsa Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!