Greita paieška
Receptai
Draugai

Sriuba "Gaspačio"

Sriuba "Gaspačio"
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Gaminimo instrukcija:
  1. 6 prinokę pomidorai.
    1 raudonasis svogūnas, susmulkintas
    1 agurkas,
    1 raudona (arba žalia) paprika,
    2 saliero stiebeliai, susmulkinti
    1-2 šaukštai susmulkintų šviežių petražolių,
    2 šaukštai susmulkintų svogūnų laiškų,
    1 skiltelė česnako, susmulkinta
    0,25 puodelio raudonojo vyno acto,
    0,25 puodelio alyvų aliejaus,
    2 šaukštai citrinos sulčių,
    2 šaukšteliai cukraus,
    4 puodeliai pomidorų sulčių,
    1 šaukštelis Vorčesterio padažo,
    keli lašai Tabasco padažo, druskos, pipirų.

  2. Pomidorus nulupkite ir susmulkinkite.Agurką nulupkite ir, išėmę sėklas, susmulkinkite.Paprikas, išėmę sėklas, susmulkinkite.Visus produktus sudėkite į virtuvinį kombainą arba maišytuvą (blenderį). Smulkinkite iki norimos konsistensijos.Sudėkite į nemetalinį indą, sandariai uždenkite ir padėkite į šaldytuvą nakčiai, leisdami skoniams susimaišyti.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Gražų baltą glajų kepiniams puošti pasigaminsite,jei cukrų suksite ne su vandeniu, o su pienu ir keletu lašų citrinos sulčių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Cukinija žiemai "Donecko" Troškintos kiaulienos kepenėlės Slyvų pyragas KRIAUŠIENĖ Želė tortas „Vasarėlė“ KUKURŪZŲ KOŠĖ SU BANANAIS
Reklama
Prisijunk prie mūsų!