Greita paieška
Receptai
Draugai

Sriuba su mėsa

Sriuba su mėsa
Sriuba su mėsa
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Sriubai:
  • Jautienos faršas , 400 gramų
  • Paprika , 1 vienetas
  • Česnakai , 3 skiltelės
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Juodieji pipirai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Petražolės , 2 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai jautienai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Svogūnai , 1 galva
  • Bulvės , 8 vienetai
  • Grietinėlė, neriebi , 250 mililitrų
  • Lauro lapai , 3 vienetai
  • Parmezano sūris , 50 gramų
  • Vanduo , 2,5 litro
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitintoje keptuvėje pakepiname svogūną, papriką, česnaką ir jautienos faršą. Įmaišyti prieskonių.

  2. Sutarkuoti sūrį, bulves.

  3. Į užvirintą vandenį sudėti keptuvės turinį, bulves, lauro lapus. Virti 15 min.

  4. Į puodą suberti petražoles, supilti grietinėlę ir išmaišyti. Virti dar 5 min.

  5. Įmaišyti smulkiai sutarkuotą sūrį ir nukelti nuo viryklės.

Receptą atsiuntė Elina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mielinė tešla bus švelnesnė ir minkštesnė, jei maišydamos ją, į saldų pieną įpilsite 1-2 šaukštus rūgpienio.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sojos faršu įdarytas baklažanas Purūs keksiukai Karšti sumuštinukai su tunu Šokoladinis kokteilis "Šokoladinis dangus" Folijoje kepta vištiena Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!