Greita paieška
Receptai
Draugai

Sriuba su pievagrybiais

Sriuba su pievagrybiais
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Sriubai:
  • Pievagrybiai , 350 gramų
  • Peletrūnas , 1 valgomasis šaukštas
  • Sultinys, daržovių , 500 mililitrų
  • Svogūnai , 0,5 galvos
  • Sviestas , 25 gramai
  • Grietinėlė , 70 mililitrų
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Puode ištirpiname pusę nurodyto sviesto kiekio, sudedame susmulkintą svogūną ir pakepiname apie 5 minutes.

  2. Tuomet sudedame likusį sviestą ir stambiai supjaustytus pievagrybius ir pakepiname apie 5 minutes, kol paruduoja grybai.

  3. Pakepinus grybus supilame sultinį ir sudedame peletrūną, užverdame, sumažiname ugnį iki minimumo, uždengiame ir troškiname apie 20 minučių.

  4. Išvirtą sriubą sutriname, supilame grietinėlę, pasūdome ir įberiame pipirų ir viską išmaišome.

  5. Patiekite šiltą, apibarstytą šviežiai maltais pipirais ir svogūnų laiškais.
    Skanaus

Receptą atsiuntė Ausra
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Svogūnas nebus toks aštrus, jei jį kelis kartus perplausite ir palaikysite ties šalto vandens čiurkšle.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Varškės pyragas su pudingu Čenakai Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Kalmarai alaus tešloje Kepta višta su bulvėm Ledų tortas "Vaikiška svajonė"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!