Greita paieška
Receptai
Draugai
Sriuba su pievagrybiais
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Sriubai:
- Pievagrybiai , 350 gramų
- Peletrūnas , 1 valgomasis šaukštas
- Sultinys, daržovių , 500 mililitrų
- Svogūnai , 0,5 galvos
- Sviestas , 25 gramai
- Grietinėlė , 70 mililitrų
- Druska , 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Puode ištirpiname pusę nurodyto sviesto kiekio, sudedame susmulkintą svogūną ir pakepiname apie 5 minutes.
Tuomet sudedame likusį sviestą ir stambiai supjaustytus pievagrybius ir pakepiname apie 5 minutes, kol paruduoja grybai.
Pakepinus grybus supilame sultinį ir sudedame peletrūną, užverdame, sumažiname ugnį iki minimumo, uždengiame ir troškiname apie 20 minučių.
Išvirtą sriubą sutriname, supilame grietinėlę, pasūdome ir įberiame pipirų ir viską išmaišome.
Patiekite šiltą, apibarstytą šviežiai maltais pipirais ir svogūnų laiškais.
Skanaus
Receptą atsiuntė Ausra
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Apsinuodijus alkoholiu ar vaistais, padės stipri arbata su pienu.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!