Greita paieška
Receptai
Draugai

Sriuba su pievagrybiais

Sriuba su pievagrybiais
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Sriubai:
  • Pievagrybiai , 350 gramų
  • Peletrūnas , 1 valgomasis šaukštas
  • Sultinys, daržovių , 500 mililitrų
  • Svogūnai , 0,5 galvos
  • Sviestas , 25 gramai
  • Grietinėlė , 70 mililitrų
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Puode ištirpiname pusę nurodyto sviesto kiekio, sudedame susmulkintą svogūną ir pakepiname apie 5 minutes.

  2. Tuomet sudedame likusį sviestą ir stambiai supjaustytus pievagrybius ir pakepiname apie 5 minutes, kol paruduoja grybai.

  3. Pakepinus grybus supilame sultinį ir sudedame peletrūną, užverdame, sumažiname ugnį iki minimumo, uždengiame ir troškiname apie 20 minučių.

  4. Išvirtą sriubą sutriname, supilame grietinėlę, pasūdome ir įberiame pipirų ir viską išmaišome.

  5. Patiekite šiltą, apibarstytą šviežiai maltais pipirais ir svogūnų laiškais.
    Skanaus

Receptą atsiuntė Ausra
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žiediniai kopūstai, porai ir ridikėliai, greitai praranda drėgmę ir ima vysti, tad šias daržoves reikėtų laikyti plastikiniuose maišeliuose, o idealiausia – uždarytuose plastikiniuose indeliuose.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keksiukai su spanguolėmis Kugelis su cukinija Sūrio padažas makaronams Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Grybų padažas Marinuoti žiediniai kopūstai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!