Greita paieška
Receptai
Draugai

Sriuba „Žalioji Indija“

Sriuba „Žalioji Indija“
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Sriubai:
  • Vištienos filė , 300 gramų
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnų laiškai , 1 pundelis
  • Špinatai , 1 pundelis
  • Kalendra , 1 saujelė
  • Mėta , 1 saujelė
  • Muskatas , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Kario prieskoniai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Vanduo , 1 litras
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištieną užpilti vandeniu ir virti 15 min., nuo vandens užvirimo. Nugriebkite atsirandančias putas.

  2. Vištienos filė išimti iš vandens. Supjaustyti kubeliais ir pakepinti aliejuje 3-4 minutes.

  3. Po to vištieną sudėti atgal į sultinį. Pridėti susmulkintų žalumynų, priberti prieskonių.

  4. Virti 1-2 minutes.

Receptą atsiuntė Brigita
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Plastmasiniuose induose ilgai laikomi pieno, varškės, grietinės produktai įgaus nemalonų kvapą ir skonį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams KUKURŪZŲ KOŠĖ SU BANANAIS Troškintos kiaulienos kepenėlės KRIAUŠIENĖ Kepta žuvis marinate Vengrijos agurkai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!