Greita paieška
Receptai
Draugai

Su jūros druska keptas viščiukas

Su jūros druska keptas viščiukas
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Višta , 1 vienetas
  • Rupi druska , 1,5 kilogramo
  • Pipirai
  • Česnakas , 2 skiltelės
  • Čiobrelis , 1 valgomasis šaukštas
  • Lauro lapai
Gaminimo instrukcija:
  1. Viščiuką nuplaukite ir nusausinkite. Į viščiuko vidų dėkite česnako skilteles, čiobrelius, smulkintų laurų lapelį ir juoduosius pipirus.

  2. Ant keptuvo dugno pilkite ketvirtadalį jūros druskos, ant jos dėkite viščiuką. Ant viršaus berkite visą likusią druską. Viščiukas turi būti uždengtas maždaug 1 cm druskos sluoksniu.

  3. Tada uždenkite folijos lapu. Šaukite į 150 laipsnių karščio orkaitę ir uždengę kepkite 2 valandas. Keptuvą ištraukite iš orkaitės. Sukietėjusią druskos plutą nuimkite peiliu taip, kad nesupjaustytumėte viščiuko odos.

Receptą atsiuntė Dalia
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mielinė tešla bus švelnesnė ir minkštesnė, jei maišydamos ją, į saldų pieną įpilsite 1-2 šaukštus rūgpienio.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Salotos "Į gamtą" Miltiniai blynai Grybų padažas Salotos su lašiša Dešrelės su bulvėmis Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!