Greita paieška
Receptai
Draugai

Su jūros druska keptas viščiukas

Su jūros druska keptas viščiukas
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Višta , 1 vienetas
  • Rupi druska , 1,5 kilogramo
  • Pipirai
  • Česnakas , 2 skiltelės
  • Čiobrelis , 1 valgomasis šaukštas
  • Lauro lapai
Gaminimo instrukcija:
  1. Viščiuką nuplaukite ir nusausinkite. Į viščiuko vidų dėkite česnako skilteles, čiobrelius, smulkintų laurų lapelį ir juoduosius pipirus.

  2. Ant keptuvo dugno pilkite ketvirtadalį jūros druskos, ant jos dėkite viščiuką. Ant viršaus berkite visą likusią druską. Viščiukas turi būti uždengtas maždaug 1 cm druskos sluoksniu.

  3. Tada uždenkite folijos lapu. Šaukite į 150 laipsnių karščio orkaitę ir uždengę kepkite 2 valandas. Keptuvą ištraukite iš orkaitės. Sukietėjusią druskos plutą nuimkite peiliu taip, kad nesupjaustytumėte viščiuko odos.

Receptą atsiuntė Dalia
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Bulvių košė bus baltesnė, jei į ją pilsite tik verdantį pieną.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Vištienos širdelių guliašas Virtų bulvių cepelinai su mėsa Paprikų ir pomidorų salotos Astros kepsnys Virti briuselio kopūstai su sviestu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!