Greita paieška
Receptai
Draugai

Su medumi kepta višta

Su medumi kepta višta
Su medumi kepta višta
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Višta , 1 vienetas
  • Ryžiai , 300 gramų
  • Konservuoti persikai , 3 vienetai
  • Pomidorai , 3 vienetai
  • Medus , 100 gramų
  • Cinamonas , 1 arbatinis šaukštelis
  • Česnakas , 2 skiltelės
  • Druska
  • Petražolės
Gaminimo instrukcija:
  1. Išdarinėtą vištą įtrinkite druskos, cinamono ir susmulkintų česnakų mišiniu. Palaikykite 3 val. Išvirkite rryžius. Į juos sudėkite dvi kubeliais supjaustytų persikų puseles, 0,5 arbatinio šaukštelio cinamono, 2 šaukštus medaus ir gerai išmaišykite.

  2. Taip paruoštais ryžiais įdarykite vištą. Ją kepkite 220-250° C temperatūros orkaitėje nuolat palaistydami susidariusiomis sultimis arba vandeniu.

  3. Baigdami kepti, apipilkite ištirpintu medumi ir dar 5 min. kepkite 200°C temperatūroje. Patiekite su virtais ryžiais. Papuoškite konservuotais persikais, pomidorais ir petražolėmis.

Receptą atsiuntė Milda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Nuo kepenų nulupti plėvę lengviausiai jas prieš tai nuplikius verdančiu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virti briuselio kopūstai su sviestu Vištienos širdelių guliašas Žemaičių blynai su faršu Čenakai Silkė su cinamonu Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!