Greita paieška
Receptai
Draugai

Sūdyta lašiša

Sūdyta lašiša
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai 8

Gaminimo instrukcija:
  1. 700 g.sviezios lasisos;
    2 saukstai druskos;
    2 saukstai cukraus;
    3 saukstai smulkintu krapu.


  2. imame sviezia lasisa,isimame kaulus.Sumaisome druska su krapais ir cukrumi.Siuo misiniu gerai istriname lasisa ir sudedame i dezute.Laikome saldytuve para.Karts nuo karto nupilame atsiradusi skysti.Labai tinka salotoms ir sumustiniams.

Komentarai8
Giedre

Rekomenduoju vietoj krapu ideti 1 skiltele kapoto cesnako ir gerai ismaisyti su druska ir cukrumi.Skanaus!

gintare juodryte

;D

Lina Žebrauskienė

dauk kam tai naujiena :)

Administrator

na va reiskia nieko naujo nepasakiau.. ;)

Lina Žebrauskienė

pilna šaldiklio stalciu turiu krapu :)

Vita Macienė

aš tai tik taip žiemai ir darausi, nes tie pirktiniai džiovinti, tai sugadina visą gaminamo patiekalo skonį:)

Administrator

krapu pusiau svieziu galima pasidaryt ziemai, tiesiog susipjaustykit juos ir uzsisaldykit saldymo kameroj.. man tokie visad labiau patinka nei pirkti (dziovinti) ;)

Vita Macienė

jooo dažnai taip pasitaisau lašišos, tik aš nededu krapų.Labai vykęs dalykėlis sumuštiniams!!!!

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Svogūnas nebus toks aštrus, jei jį kelis kartus perplausite ir palaikysite ties šalto vandens čiurkšle.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Moliūgų sriuba su ryžiais Kepti varškės skryliai Burokėlių mišrainė su majonezu Aguonų pyragas Kalėdoms Šaltiena greitpuodyje Keksiukai su spanguolėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!