Greita paieška
Receptai
Draugai
Sultingas kiaulienos kepsnys
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Ingredientai:
- Kiaulienos išpjova, gabaliukai , 4 vienetai
Marinatui:
- Juodieji pipirai
- Garstyčios , 0,5 valgomojo šaukšto
- Medus , 1 valgomasis šaukštas
- Alyvuogių aliejus , 1 valgomasis šaukštas
- Česnakas , 1 skiltelė
- Druska
- Apelsinas, sultys , 0,5 vieneto
- Raudonas vynas, sausas , 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Nuo kiaulienos gabalėlių nuimame plėves, kad mėsa kepant nesusitrauktų. Sumaišome komponentus marinatui ir ištriname jais mėsą (marinuojame ne ilgiau kaip valandą). Kepsnį galima verti ant iešmo išilgai raumens. Kepame ant labai karštų žarijų, vartydami kas 5-7 min. ir palaistydami vynu. Labai svarbu, kad kepsnys išliktų sultingas. Aliejus kepsniui padeda gražiai apskrusti. Patiekiame su šviežiomis daržovėmis arba daržovių salotomis. Prie šio kepsnio galima patiekti ant tų pačių grotelių keptų daržovių (cukinijos, bulvių puselių su lupenomis, kepto česnako ir kt.).
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Jei kmynus prieš naudodami užmerksite šiltame vandenyje, jų aromatas bus stipresnis.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!