Greita paieška
Receptai
Draugai

Sultingas kiaulienos kepsnys

Sultingas kiaulienos kepsnys
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Kiaulienos išpjova, gabaliukai , 4 vienetai
Marinatui:
  • Juodieji pipirai
  • Garstyčios , 0,5 valgomojo šaukšto
  • Medus , 1 valgomasis šaukštas
  • Alyvuogių aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Česnakas , 1 skiltelė
  • Druska
  • Apelsinas, sultys , 0,5 vieneto
  • Raudonas vynas, sausas , 50 gramų
Gaminimo instrukcija:

Nuo kiaulienos gabalėlių nuimame plėves, kad mėsa kepant nesusitrauktų. Sumaišome komponentus marinatui ir ištriname jais mėsą (marinuojame ne ilgiau kaip valandą). Kepsnį galima verti ant iešmo išilgai raumens. Kepame ant labai karštų žarijų, vartydami kas 5-7 min. ir palaistydami vynu. Labai svarbu, kad kepsnys išliktų sultingas. Aliejus kepsniui padeda gražiai apskrusti. Patiekiame su šviežiomis daržovėmis arba daržovių salotomis. Prie šio kepsnio galima patiekti ant tų pačių grotelių keptų daržovių (cukinijos, bulvių puselių su lupenomis, kepto česnako ir kt.).

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žalios ropės bus mažiau kartokos, jei prieš vartojimą jas apipilsite karštu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Šviežių kopūstų sriuba Pupelių sriuba Įdaryti makaronų vamzdeliai Sluoksniuotos tuno salotos Virti briuselio kopūstai su sviestu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!