Greita paieška
Receptai
Draugai

Sultinys su pievagrybiais

Sultinys su pievagrybiais
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys , 1 pakelis
  • KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys , 1 pakelis
  • Vanduo , 2,5 litro
  • Svogūnai , 60 gramų
  • Petražolės , 1 pundelis
  • Petražolės šaknis , 100 gramų
  • Lauro lapai , 1 vienetas
  • Priesakoniai , 2 žiupsneliai
  • Višta , 500 gramų
  • Kaparėliai , 30 gramų
  • Krienai , 50 gramų
  • Juodi pipirai , 1 žiupsnelis
  • Pievagrybiai , 250 gramų
  • Morkos , 100 gramų
  • Kvapieji pipirai , 1 žiupsnelis
  • Salierai , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Daržoves nuvalykite ir supjaustykite. Vištieną ir daržoves sudėkite į puodą. Užpilkite šaltu vandeniu.

  2. Suberkite prieskonius: kvapniuosius pipirus, lauro lapus ir pipirus. Virkite,kol gausite sultinį, ant mažos ugnies.

  3. Sudėkite Knorr Buljonetę.

  4. Sukapokite svogūnus ir pievagrybius. Pakepinkite juos 2-3 minutes.

  5. Nukoškite sultinį, sudėkite pakepintus svogūnus ir pievagrybius, kaparėlius, smulkintas petražoles ir krienus.

  6. Paskaninkite universaliais prieskoniais. Sultinį patiekite nedelsiant.

  7. Mėsą iš sultinio gali būti naudojama kaip antras patiekalas.

Receptą atsiuntė Knorr
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Virti briuselio kopūstai su sviestu Pyragas "Skenduolis" Keksiukai su spanguolėmis Virtos “gėlytės” Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!