Greita paieška
Receptai
Draugai

SUPERINIAI ŠAŠLYKAI

SUPERINIAI ŠAŠLYKAI
Rekomenduojame:
Įvertino 51 lankytojas 18

Gaminimo instrukcija:
  1. 1kg.sprandinės,1svogūnas,1 citrina,puse stiklinės pomid.padažo,2šaukštai aliejaus,2stikl.vandens,druskos,prieskonių "santa marijos"šašlykams,medaus.

  2. Susipjaustome mėsą nedideliais gabaliukais,ir viską sumaišome:sujaustyta citrina ,medų,svogūna,aliejų,prieskonius,druskytę.viską užpilame vandenuku ,permaišome ir paliekame parai.tik ne šaldytuve...KADANGI ARTINASI ŠAŠLYKŲ SEZONAS...SKANAUS

Komentarai18
Mindaugas Bon appetit

Druska kietina mėsą.
Santa maria - kam jie, juk yra nuostabių žolelių - naudokite čiobrelį ir nualpsite iš skonio.
Ananasas minkština mėsą, kaip ir alyvuogių aliejus.
Kam reikalingas vanduo? Gal geriau alus arba obuolių sultys?
Šašlykui marinuoti paka

REGA

as pamidoru nevalgau, tai pabandziau su granatu sultim pamarinuot, tai saslykai kurie buvo su pamidorais marinuoti liko dar kitai dienai, o su granatu sultciu marinatu dingo kaip kamparas.

Gurmanas

Aš tai į "Santą maria" įdedu dar 2 šaukštus mononatrio glutamato, kitaip E 621. Nepakartojamai skanu, net kepti nereikia:)

Elė

santa maria + majonezas+ para šaldytuve - idealu, arba alvo keptos mėsos prieskoniai+ majonezas + para šaldytuve, tinka visai mėsai ir sparneliams, visi apsilaižydami recepo prašo :)

Ramune

Nebaisiai patiko. Itariu viska Santa Maria sugadino. Megstu pacios susimalta pipira, ar rozmarina, o ne gatavus misinius... Beja, druska deti reikia valanda pries kepima, ne pries para ;)
O citrinos ir medaus duetas - labai gerai :)

Fra_Diavolo

pastebėjimas jei turite laiko laikyti para laiko šaldytuve, nereikėtų dėti svogūnų česnakų ir citrinos. Aiškinu kodėl: sumaišius su mėsa svogunus ir/ar česnakus prasideda puvimo procesas - mėsa nesimarinuoja - pūva. Nu rūgšties (citrinos) mėsa tampa kieta

zapadlistas;)

nu uzmarinavau ir as pabandysim koks tas skonis;)

jolanta kasputienė

o.k.:)malonu kad patariat :)

Audronis Savickas

Vietoj pomidorų padažo pabandykite pomidorų sultis...gausite švelnesnio skonio

ernesta

noriu ŠAŠ LY KŲ....

jolanta kasputienė

kažkodėl prie visų marinavimo variantų visalaik dedu svaogūnus,česnaką taip pat, tik būtent tame,tik svogūnas.AČIŪ pabandysiu ir palyginsiu...;)

Alfredas Dailyda

marinuojant mėsą geriau vietoje svogūnų dėti kelias supjaustytas skilteles česnako, nes svogūnas duoda kartumą. Svogūnus, kaip garnyrą prie šašlykų geriausiai ruošti atskirai..., o visą kitą liuks...

jolanta kasputienė

to medaus tiek tereikia-pora šaukštų,ir tikrai nedegs:)

jolita vysniauskiene

kazi ar tas saslykelis nedega,kai su medum

jolanta kasputienė

kažkaip keistai sumaišė Dievulis velykas su kalėdom...bet mes jau suspėjom atidarymą padaryt;)

nijole

Oi kaip norisi pikniko su šašlikėliais... pavasario

Vita Macienė

taip ir norisi išbandyti tuos superinius šašlykus, va tik, kad orelis bent kiek atšiltų:)

edita, mockuv

jau isbandziau, tikrai nuostabus skonis

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kaitinamas pienas neišbėgs, jei prieš kaitinant puodo šonus patepsite sviestu arba margarinu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pekino kopūstų salotos Virti briuselio kopūstai su sviestu Dešrelės su bulvėmis Citrinų pyragas Pupelių sriuba Šaltiena greitpuodyje
Reklama
Prisijunk prie mūsų!