Sūrio ir kumpio vyniotiniai (suktiniai)
- Kvietiniai miltai , 800 gramų
- Kumpis, rukytas,riekelės , 18 vienetų
- Sūris, brandintas, griežinėliai , 18 vienetų
- Pipirai, ankštiniai , 18 vienetų
- Sviestas , 50 gramų
- Mielės , 50 gramų
- Vanduo, drugnas , 50 mililitrų
- Grietinėlė, liesa , 200 gramų
- Cukrus , 1 valgomasis šaukštas
- Druska , 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušiniai , 2 vienetai
- Kiaušiniai , 1 vienetas
Ištirpinkite puode sviestą.
Į dubenį įpilkite šilto vandens ir jame išmaišykite mieles. Uždenkite tešlą rankšluoščiu ir palaikykite maždaug 30 min., kad pakiltų.
Pabarstykite stalą miltais ir ant jo išverskite tešlą. Minkykite tol, kol ji pasidarys glotni ir paslanki.
Iškočiokite ½ cm storio tešlos lakštą. Supjaustykite jį į 9 mažus kvadratėlius. Perpjaukite kiekvieną kvadratėlį įstrižai, kad gautumėte 18 trikampių gabalėlių.
Į kiekvieną trikampį tešlos lakštelį įdėkite po gabalėlį kumpio, sūrio bei raudonojo ankštinio pipiro ir susukite.
Įkaitinkite orkaitę iki 250 °C. Sudėkite suktinukus į skardą, išklotą folija. Palaikykite juos 20 min., kad pakiltų.Aptepkite juos plaktu kiaušiniu ir kepkite 10–15 min. viduryje orkaitės, kol pagels.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųVirtos bulvės geriau susigrūs, jei jas grūsite karštas.
Rodyti kitą patarimą