Greita paieška
Receptai
Draugai

Sūrio ir kumpio vyniotiniai (suktiniai)

Sūrio ir kumpio vyniotiniai (suktiniai)
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Įdarui:
  • Kvietiniai miltai , 800 gramų
  • Kumpis, rukytas,riekelės , 18 vienetų
  • Sūris, brandintas, griežinėliai , 18 vienetų
  • Pipirai, ankštiniai , 18 vienetų
Tešlai:
  • Sviestas , 50 gramų
  • Mielės , 50 gramų
  • Vanduo, drugnas , 50 mililitrų
  • Grietinėlė, liesa , 200 gramų
  • Cukrus , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
Apvoliojimui:
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Ištirpinkite puode sviestą.

  2. Į dubenį įpilkite šilto vandens ir jame išmaišykite mieles. Uždenkite tešlą rankšluoščiu ir palaikykite maždaug 30 min., kad pakiltų.

  3. Pabarstykite stalą miltais ir ant jo išverskite tešlą. Minkykite tol, kol ji pasidarys glotni ir paslanki.

  4. Iškočiokite ½ cm storio tešlos lakštą. Supjaustykite jį į 9 mažus kvadratėlius. Perpjaukite kiekvieną kvadratėlį įstrižai, kad gautumėte 18 trikampių gabalėlių.

  5. Į kiekvieną trikampį tešlos lakštelį įdėkite po gabalėlį kumpio, sūrio bei raudonojo ankštinio pipiro ir susukite.

  6. Įkaitinkite orkaitę iki 250 °C. Sudėkite suktinukus į skardą, išklotą folija. Palaikykite juos 20 min., kad pakiltų.Aptepkite juos plaktu kiaušiniu ir kepkite 10–15 min. viduryje orkaitės, kol pagels.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepant žuvį nebus nemalonaus žuvies kvapo, jei į keptuvę įdėsite porą citrinos griežinėlių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Cukinija žiemai "Donecko" Marinuoti žiediniai kopūstai Vištienos širdelių guliašas Marinuotos šparaginės pupelės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!