Greita paieška
Receptai
Draugai

Sūrio ir svogūnų sriuba

Sūrio ir svogūnų sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Sriubai:
  • Vanduo , 3 litrai
  • Mėsa , 200 gramų
  • Svogūnai , 10 vienetų
  • Sviestas , 100 gramų
  • Grietinėlė , 250 mililitrų
  • Fermentinis sūris , 450 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai, juodieji , 1 žiupsnelis
  • Pistacijos , 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
  1. Vandenį supilkite į puodą ir užvirinkite.

  2. Į puodą sudėkite pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, jautienos arba kiaulienos gabaliukus. Uždengus troškinti iki 45 min. Kiaulieną ir svogūnus prieš dedant į puodą pakepinkite svieste tol, kol svogūnai įgaus gražią auksinę spalvą.

  3. Po to į puodą supilti grietinėlę, prieskonius, smulkiai sutarkuotą sūrį. Išmaišykite ir virkite dar 2-3 min.

  4. Galiausiai į sriubą suberkite išlukštentas pistacijas.

  5. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Livija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdant bulves su lupena jos nesusproginėtų, į vandenį reikia įlašinti acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pieno ir ledų kokteilis Šparaginių pupelių sriuba Virtos “gėlytės” Vištienos kepenėlių salotos Sūrio padažas makaronams Keksiukai su spanguolėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!