Greita paieška
Receptai
Draugai

Sūrio ir svogūnų sriuba

Sūrio ir svogūnų sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Sriubai:
  • Vanduo , 3 litrai
  • Mėsa , 200 gramų
  • Svogūnai , 10 vienetų
  • Sviestas , 100 gramų
  • Grietinėlė , 250 mililitrų
  • Fermentinis sūris , 450 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai, juodieji , 1 žiupsnelis
  • Pistacijos , 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
  1. Vandenį supilkite į puodą ir užvirinkite.

  2. Į puodą sudėkite pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, jautienos arba kiaulienos gabaliukus. Uždengus troškinti iki 45 min. Kiaulieną ir svogūnus prieš dedant į puodą pakepinkite svieste tol, kol svogūnai įgaus gražią auksinę spalvą.

  3. Po to į puodą supilti grietinėlę, prieskonius, smulkiai sutarkuotą sūrį. Išmaišykite ir virkite dar 2-3 min.

  4. Galiausiai į sriubą suberkite išlukštentas pistacijas.

  5. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Livija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Išvalyti grybai nepajuos, jei juos subersite į puodą su šaltu, truputį pasūdytu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vištienos kotletai su pievagrybiais Žemaičių blynai su faršu Virtos “gėlytės” Grybų padažas Purūs blyneliai Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate
Reklama
Prisijunk prie mūsų!