Greita paieška
Receptai
Draugai

Sūrio pyragas su vaisiais ir uogomis

Sūrio pyragas su vaisiais ir uogomis
Sūrio pyragas su vaisiais ir uogomis
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Sausainiai , 360 gramų
  • Cukrus , 130 gramų
  • Sviestas, 82 proc. riebumo , 80 gramų
  • Cinamonas , 1 žiupsnelis
  • Varškė, kreminė , 520 gramų
  • Cukrus, vanilinis , 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Vaisiai ir uogos (kiviai, mandarinai, mėlynės, braškės) pjaustyti , 500 mililitrų
  • Želė, braškinė , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Sausainius susmulkinti smulkintuvu arba sumalti mėsmale. Išlydyti sviestą. Į susmulkintus sausainius supilti sviestą, cukrų ir cinamoną. Gerai suminkyti.

  2. Būsimam pyrago pagrindui naudoti 22 cm diametro torto formą. Iškloti ją kepimo popieriumi, kraštus patepti sviestu. Stipriai spaudžiant iš sausainių masės suformuoti pagrindą, padarant maždaug 3-4 cm aukščio kraštelį.

  3. Orkaitę įkaitinti iki 160 °C temperatūros. Pagrindą kepti 10-15 min.

  4. Dubenyje išmaišyti sūrio pyrago skonio varškės kremą, cukrų, vanilę. Maišant po vieną įmušti kiaušinius.

  5. Gautą masę supilti į iškepusį pyrago pagrindą, esantį kepimo formoje.

  6. Formą padėti į orkaitės centrą. Kepti 160°C temperatūroje apie 50 min.

  7. Iškeptą pyragą atvėsinti. Skaniausias pyragas, palaikytas mažiausiai 3 val. šaldytuve. Puošti vaisiais atšalusį.
    Apšlakstyti ištirpinta želė.

Receptą atsiuntė Alma K.
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Padaže nebus gumuliukų, jei miltus išplaksite pasūdytame vandenyje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepta vištiena su ryžiais Žemaičių blynai su faršu Širdelės blynai Bacardi Mojito [mochito] kokteilis Keksiukai su spanguolėmis Brendžio kokteilis su sultimis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!