Greita paieška
Receptai
Draugai

Sūrio suflė

Sūrio suflė
Rekomenduojame:
Įvertino 8 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Fermentinis sūris , 160 gramų
  • Kiaušiniai , 4 gramai
  • Miltai , 60 gramų
  • Sviestas , 40 gramų
  • Pienas , 350 mililitrų
  • Muskatas, smulkintas
Pabarstymui:
  • Sviestas
  • Miltai
Gaminimo instrukcija:
  1. Miltus pakaitinti su sviestu, iki šie pagels. Maišant supilti pakaitintą pieną ir kaitinti 8 min., iki masė sutirštės.

  2. Tada nukaisti, įmaišyti sūrį, prieskonius. Masei ataušus po vieną įmaišyti kiaušinių trynius.

  3. Baltymus išplakti su trupučiu druskos iki standžių putų. Pusę jų sudėti į sūrio masę, išmaišyti ir sukrėsti į sviestu išteptą bei miltais pabarstytą mažo skersmens apkepo formą, o kitą pusę baltymų sukrėsti ant masės kartu su muskatais.

  4. Sufle kepti 15–20 min. 180 °C orkaitėje. Valgyti nedelsiant!

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žiediniai kopūstai, porai ir ridikėliai, greitai praranda drėgmę ir ima vysti, tad šias daržoves reikėtų laikyti plastikiniuose maišeliuose, o idealiausia – uždarytuose plastikiniuose indeliuose.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Purūs blyneliai Keksiukai su spanguolėmis Koldūnai iš kukurūzų miltų Tarkuotų bulvių virtinukai Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!