Greita paieška
Receptai
Draugai

Sūrio vyniotinis su grybais

Sūrio vyniotinis su grybais
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai 4

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Grybai , 200 gramų
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Sviestas , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska , 1 žiupsnelis
Tešlai:
  • Sūris , 350 gramų
  • Majonezas , 100 gramų
  • Kiaušiniai , 5 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Sūrį (kuris lydosi) sutarkuojame nesatmbiai, sumaišom su majonezu ir kiaušiniais.

  2. Skardą išklojame sviestiniu popieriumi, patepame aliejumi ir plonu sluoksniu paskleidžiame sūrio masę. Kepame orkaitėje apie 20 min 180 C temperatūroje. Išimame ir atvesiname

  3. Įdarui grybus supjaustome, svogūną supjaustome smulkiai, viską pakepiname ant sviesto, dedame prieskonių ir druskos.

  4. Atvėsusį sūrio lakštą nuimame nuo sviestinio popieriaus, ištepame grybų įdaru ir suviniojame viniotinį. Dedame į orkaitę dar 10-15 minučių. Valgome kaip šaltą užkandį.

Komentarai4
dale

isbandziau visai seimynai patiko

Mano Vardas

Zalius

Linda

Zalius, cia iskepa tarsi toks surio biskvitas. Vyniotinis labai skanus gaunasi, mano vyras alpsta del jo!

laura

o kiausinius zalius ar virtus maisyti su suriu?

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei gaištate daug laiko virtuvėje, valydama bei pjaustydama daržoves lentutę bei indus dėkite ne tiesiai ant stalo, o ant laikraščio. Baigusi darbą sutaupysite laiko, išvengdama stalo valymo – jums tereiks išmesti nešvarų laikraštį. Beje, tai puikus būdas atsikratyti senų laikraščių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Sumuštinukai su lašiša ir citrina Porų mišrainė su kumpiu Čenakai Sūrio padažas makaronams Virti briuselio kopūstai su sviestu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!