Sūrio vyniotinis su grybais
- Grybai , 200 gramų
- Svogūnai , 1 vienetas
- Sviestas , 1 valgomasis šaukštas
- Druska , 1 žiupsnelis
- Sūris , 350 gramų
- Majonezas , 100 gramų
- Kiaušiniai , 5 vienetai
Sūrį (kuris lydosi) sutarkuojame nesatmbiai, sumaišom su majonezu ir kiaušiniais.
Skardą išklojame sviestiniu popieriumi, patepame aliejumi ir plonu sluoksniu paskleidžiame sūrio masę. Kepame orkaitėje apie 20 min 180 C temperatūroje. Išimame ir atvesiname
Įdarui grybus supjaustome, svogūną supjaustome smulkiai, viską pakepiname ant sviesto, dedame prieskonių ir druskos.
Atvėsusį sūrio lakštą nuimame nuo sviestinio popieriaus, ištepame grybų įdaru ir suviniojame viniotinį. Dedame į orkaitę dar 10-15 minučių. Valgome kaip šaltą užkandį.
- Komentuoti

isbandziau visai seimynai patiko

Zalius

Zalius, cia iskepa tarsi toks surio biskvitas. Vyniotinis labai skanus gaunasi, mano vyras alpsta del jo!

o kiausinius zalius ar virtus maisyti su suriu?
Panašūs receptai
Daugiau receptųDėdamos į tešlą razinas, apvoliokite jas miltuose. Tuomet jos vienodai pasiskirstys tešloje.
Rodyti kitą patarimą