Greita paieška
Receptai
Draugai

Suši su lašiša

Suši su lašiša
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Suši ryžiai , 200 gramų
  • Jūros dumblių lapai Nori , 2 vienetai
  • Vanduo , 300 mililitrų
  • Ryžių actas , 50 mililitrų
  • Sojos padažas , 150 mililitrų
  • Rūkyta lašiša , 100 gramų
  • Vasabi , 1 valgomasis šaukštas
  • Agurkas , 2 vienetai
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus , 1 valgomasis šaukštas
  • Marinuotas imbieras , 3 gabalai
Gaminimo instrukcija:
  1. Ruošiame ryžius: nuplauname juos po tekančiu vandeniu, sudedame į puodą ir užpilame nurodytu vandens kiekiu. Leiskite vandeniui užvirti, sumažinkite ugnį ir virkite dar 20 minučių. Kai ryžiai išvirs, palikite juos uždengtus 5 minutėms.

  2. Sumaišykite ryžių actą, cukrų ir druską. Galite šiek tiek pakaitinti, kad greičiau susimaišytų ir ištirptų dalelės.

  3. Užpilkite paruoštą mišinį ant ryžių. Viską gerai išmaišykite ir leiskite jiems atvėsti.

  4. Suši vyniojimas: Ant bambukinio padėkliuko padėkite Nori lapą. Ant jo dėkite ryžius. Nepadauginkite ryžių. Pro juos turi matytis dumblis. Palikite 2-3 cm dumblio kraštą be ryžių (užklijavimui).

  5. Per visą ryžių ilgį dėkite Vasabi krienų (labai nedaug, tik nepadauginkite), tuomet pusę lašišos ir agurko normos (kita pusė liks antram Nori lapui).

  6. Vyniokite panaudodami bambuko kilimėlį, ant kurio yra ruošiamas Suši. Padarykite lyg Suši dešrelę. Dalį palikto dumblių lapo krašto patepkite vandeniu, kad ji priliptų (užklijuokite). Tuomet patepkite visą Suši ir supjaustykite jį į 8 arba 6 dalis.

  7. Patiekite Suši su sojos padažu, Vasabi krienais ir marinuotu imbieru. Valgydami Vasabi dėkite į sojos padažą, imkite suši su lazdelėmis, pamirkykite sojos padaže, o tarp sušio gabalėlių paragaukite marinuoto imbiero.

Receptą atsiuntė Gabija
Komentarai1
Vardas

KATIK GAMINAU GALIMA LIEZUVI PRARYTI

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei jus kankina nemiga, 500 g salotų lapų 5 minutes virkite viename litre vandens. Po to atvėsinkite ir perkoškite. Prieš miegą iškerkite po stiklinę šio gėrimo.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Silkė su cinamonu Pievagrybių padažas Virtos “gėlytės” Mieliniai čeburėkai Miltiniai blynai Maltos vištienos Kijevo kotletai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!