Greita paieška
Receptai
Draugai

Švelnusis vištienos su moliūgų sėklomis vyniotinis

Švelnusis vištienos su moliūgų sėklomis vyniotinis
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vištiena, (krūtinėlės filė) , 3 vienetai
  • Vištiena, (šlaunelių mėsa) , 3 vienetai
  • Kiaušiniai, (baltymai) , 2 vienetai
  • Sūrelis, (lydytas) , 2 valgomieji šaukštai
  • Sūris, (puskietis) , 100 gramų
  • Špinatai, (lapeliai) , 10 vienetų
  • Krapai , 1 žiupsnelis
  • Sviestas , 30 gramų
  • Moliūgų sėklos , 1 sauja
  • Druska,
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Krūtinėlę perpjauti horizontaliai į 2 ar 3 dalis ir šiek tiek lengvai pamuškite per plėvelę. Šlaunelių mėsą irgi supjaustyti kuo ploniau ir pamušti taip pat.

  2. Kiaušinius išvirti, bus reikalingi tik balstymas, o ne trynys (nors galima dėti ir jį – įdras bus geltonesnis) ir smulkiai supjaustyti bei sumaišyti su lydytu sūreliu (geriausia su žolelėmis) ir smulkiai sutarkuotu sūriu, pagardinti druska, pipirais. Pridėti sutrupintų moliūgų sėklų.

  3. Špinatus supjaustyti šiaudeliais, krapus smulkiai ir ištirpintame svieste juos patroškinti kelias minutes. Tada supilti ant kiaušinių ir gerai išmaišyti. Atvėsinti.

  4. Ant folijos sudėti vištienos filė, šiek tiek „palopyti“ šlaunelių mėsa, apibarstyti druska ir pipirais, uždėti įdarą, tolygiai paskirstyti ir suvynioti. Kepti iki 150-160°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie valandą.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė silvijuma
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Išvalyti grybai nepajuos, jei juos subersite į puodą su šaltu, truputį pasūdytu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Virti briuselio kopūstai su sviestu Kiaulienos nugarinė su sūriu Astros kepsnys Purūs keksiukai Marinuota strimele
Reklama
Prisijunk prie mūsų!