Greita paieška
Receptai
Draugai

Šventinė silkė su grybais

Šventinė silkė su grybais
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Silkė , 2 vienetai
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Grybai, virti , 0,5 litro
  • Majonezas , 4 valgomieji šaukštai
Papuošimui:
  • Poras, žalioji dalis
Gaminimo instrukcija:
  1. Keletą grybų galvučių palikti papuošimui, kitus grybus sumalti. Pusė svogūno supjaustyti smulkiais kubeliais, pakepinti aliejuje. Sudėti maltus grybus,įberti druskos ir pipirų pagal skonį, viską pakepinti keletą minučių, atvėsinti.

  2. Sudėti maltus grybus, įberti druskos ir pipirų pagal skonį, viską pakepinti keletą minučių, atvėsinti.

  3. Silkę supjaustyti juostelėmis, sudėti į lėkštę.

  4. Kitą pusę svogūno supjaustyti plonais pusžiedžiais, užkloti ant silkės. Viską padengti majonezu.

  5. Kiaušinį nulupti , atskirti baltymą nuo trynio, susmulkinti, pakaitomis užberti ant silkės.

    Pakraščiais padaryti "vainiką" iš paruoštų grybų, papuošti grybų galvutėmis, gabalėliais poro ar kitokiais žalumynais.

    Skanaus !

Receptą atsiuntė Audronė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Virtos daržovės bus skanesnės, jei verdant įbersite žiupsnelį cukraus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate Braškių ir kivių uogienė Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Tradicinis avienos šašlykas Vištienos širdelių guliašas Salotos su lašiša
Reklama
Prisijunk prie mūsų!