Greita paieška
Receptai
Draugai

Šventinė silkė su grybais

Šventinė silkė su grybais
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Silkė , 2 vienetai
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Grybai, virti , 0,5 litro
  • Majonezas , 4 valgomieji šaukštai
Papuošimui:
  • Poras, žalioji dalis
Gaminimo instrukcija:
  1. Keletą grybų galvučių palikti papuošimui, kitus grybus sumalti. Pusė svogūno supjaustyti smulkiais kubeliais, pakepinti aliejuje. Sudėti maltus grybus,įberti druskos ir pipirų pagal skonį, viską pakepinti keletą minučių, atvėsinti.

  2. Sudėti maltus grybus, įberti druskos ir pipirų pagal skonį, viską pakepinti keletą minučių, atvėsinti.

  3. Silkę supjaustyti juostelėmis, sudėti į lėkštę.

  4. Kitą pusę svogūno supjaustyti plonais pusžiedžiais, užkloti ant silkės. Viską padengti majonezu.

  5. Kiaušinį nulupti , atskirti baltymą nuo trynio, susmulkinti, pakaitomis užberti ant silkės.

    Pakraščiais padaryti "vainiką" iš paruoštų grybų, papuošti grybų galvutėmis, gabalėliais poro ar kitokiais žalumynais.

    Skanaus !

Receptą atsiuntė Audronė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Apdžiūvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Nekeptas maskarponės sūrio tortas Sūrio padažas makaronams Pievagrybių padažas Kugelis su cukinija Trešnių trauktinė
Reklama
Prisijunk prie mūsų!