Šventinė silkė su grybais
- Silkė , 2 vienetai
- Svogūnai , 1 vienetas
- Kiaušiniai , 1 vienetas
- Grybai, virti , 0,5 litro
- Majonezas , 4 valgomieji šaukštai
- Poras, žalioji dalis
Keletą grybų galvučių palikti papuošimui, kitus grybus sumalti. Pusė svogūno supjaustyti smulkiais kubeliais, pakepinti aliejuje. Sudėti maltus grybus,įberti druskos ir pipirų pagal skonį, viską pakepinti keletą minučių, atvėsinti.
Sudėti maltus grybus, įberti druskos ir pipirų pagal skonį, viską pakepinti keletą minučių, atvėsinti.
Silkę supjaustyti juostelėmis, sudėti į lėkštę.
Kitą pusę svogūno supjaustyti plonais pusžiedžiais, užkloti ant silkės. Viską padengti majonezu.
Kiaušinį nulupti , atskirti baltymą nuo trynio, susmulkinti, pakaitomis užberti ant silkės.
Pakraščiais padaryti "vainiką" iš paruoštų grybų, papuošti grybų galvutėmis, gabalėliais poro ar kitokiais žalumynais.
Skanaus !
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųPomidorų odelė lengvai nusilups, prieš tai juos kelioms sekundėms panardinus į verdantį vandenį, po to perliejus šaltu vandeniu.
Rodyti kitą patarimą