Greita paieška
Receptai
Draugai

Šventinis kiaulienos karis

Šventinis kiaulienos karis
Šventinis kiaulienos karis Šventinis kiaulienos karis
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Troškiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiauliena , 400 gramų
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Paprika , 1 žiupsnelis
  • Česnakai , 3 skiltelės
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • kokosų pienas , 400 mililitrų
  • Konservuoti pomidorai , 200 mililitrų
  • Aliejus , 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Puode įkaitinti aliejų. Apkepinti smulkintą svogūną, česnaką, kiaulieną ir aitriosios paprikos miltelius.

  2. Kai mėsa bus iš visų pusių apkepusi, į puodą pilti pomidorus ir kokosų pieną. Pagardinti druska.
    Uždengus puodą troškinti ant nedidelės ugnies apie 1 valandą, kol mėsa bus visiškai minkšta.
    Patiekti su ryžiais ar kuskusu.

Receptą atsiuntė Aleksandra
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kopūstų salotos Kava kitaip Virtos “gėlytės” Grybų padažas Burokėlių salotos Kreminė svogūnų sriuba
Reklama
Prisijunk prie mūsų!