Greita paieška
Receptai
Draugai

Sviestiniai sausainukai

Sviestiniai sausainukai
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Kategorijos: Sausainiai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 500 gramų
  • Sviestas , 250 gramų
  • Cukrus , 100 gramų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
Pabarstymui:
  • Vanilinis cukirus
Aptepimui:
  • Kiaušinai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą sutrinti su cukrumi iki vientisos masės. Tuomet įmušti kiaušinius ir išmaišyti. Suberti miltus, užminkyti tešlą. Tešlą palaikyti apie 30 minučių šaldytuve.

  2. Iškočioti norimo storio tešlos lakštą ir išspausti su stikline rutuliukus. Prieš dedant kepti, patepti sausainukus kiaušinio plakiniu ir pabarstyti vaniliniu cukrumi.

  3. Nuo sausainių dydžio priklauso kiek laiko juos kepsime. Kepti 180 laipsnių orkaitėje, kol pagels.

Receptą atsiuntė Irvyda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Perlinių kruopų košė bus baltesnė, jei pavirusį vandenį nupilsite ir kruopas užpilsite kitu verdančiu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Bulviniai vėdarai Maltos vištienos Kijevo kotletai Dešrelės su bulvėmis Jūros lydeka, kepta folijoje su daržovėmis ir mozarella sūriu Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!