Greita paieška
Receptai
Draugai

Sviestinis pyragas su kriaušėmis

Sviestinis pyragas su kriaušėmis
Rekomenduojame:
Įvertino 9 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 420 gramų
  • Mielės, pakelis , 150 gramų
  • Cukrus , 80 gramų
  • Pienas , 1 stiklinė
  • Sviestas , 80 gramų
  • Drsuka
Padažui:
  • Kriaušės, didelės , 2 vienetai
  • Bruknės , 1 stiklinė
  • Cukrus , 60 gramų
  • Sviestas , 100 gramų
  • Migdolai, malti, skrudinti , 1 saujelė
Gaminimo instrukcija:
  1. Pieną pašildykite ir jame ištirpinkite sviestą.

  2. Tada kiek atvėsinkite, sudėkite mieles, suberkite miltus, cukrų, jei reikia, pasūdykite ir užminkykite tešlą. Tešlą palikite šiltai apie 45 min., kad pakiltų, tada iškočiokite, įklokite į ugniai atsparų kepimo indą ir dar 30 min. palikite pastovėti.

  3. Paruoškite užpilą: kriaušes nulupkite, pašalinkite sėklalizdžius, smulkiai supjaustykite ir berkite ant tešlos. Ant viršaus berkite sluoksnį bruknių, uždėkite sviesto drožlių, užberkite migdolų, cukraus ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 30 min.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Neleiskite savo mažyliui gaminti pasilipus ant kėdės – vienas neatsargus judesys gali baigtis kritimu ir rimta trauma. Geriau pasodinkite jį prie stalo atitinkamo aukščio kėdutėje arba gamybos procesą perkelkite į žemesnę vietą – juk blynų tešlą įmanoma suplakti ir ant grindų padėtame dubenyje!

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virti briuselio kopūstai su sviestu Silkė su cinamonu Grybų padažas Miltiniai blynai Troškintos kiaulienos kepenėlės Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!