Greita paieška
Receptai
Draugai

Sviestinis pyragas su kriaušėmis

Sviestinis pyragas su kriaušėmis
Rekomenduojame:
Įvertino 9 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 420 gramų
  • Mielės, pakelis , 150 gramų
  • Cukrus , 80 gramų
  • Pienas , 1 stiklinė
  • Sviestas , 80 gramų
  • Drsuka
Padažui:
  • Kriaušės, didelės , 2 vienetai
  • Bruknės , 1 stiklinė
  • Cukrus , 60 gramų
  • Sviestas , 100 gramų
  • Migdolai, malti, skrudinti , 1 saujelė
Gaminimo instrukcija:
  1. Pieną pašildykite ir jame ištirpinkite sviestą.

  2. Tada kiek atvėsinkite, sudėkite mieles, suberkite miltus, cukrų, jei reikia, pasūdykite ir užminkykite tešlą. Tešlą palikite šiltai apie 45 min., kad pakiltų, tada iškočiokite, įklokite į ugniai atsparų kepimo indą ir dar 30 min. palikite pastovėti.

  3. Paruoškite užpilą: kriaušes nulupkite, pašalinkite sėklalizdžius, smulkiai supjaustykite ir berkite ant tešlos. Ant viršaus berkite sluoksnį bruknių, uždėkite sviesto drožlių, užberkite migdolų, cukraus ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 30 min.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sultinys bus skanesnis, jei į verdantį sultinį įdėsite gabaliuką sūrio.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepta žuvis marinate Paprasta žuvienė Įdaryti makaronų vamzdeliai Nugarinės šašlykas Jūros lydeka, kepta folijoje su daržovėmis ir mozarella sūriu Raugintų kopūstų sriuba
Reklama
Prisijunk prie mūsų!