Greita paieška
Receptai
Draugai

Šviežios apkeptos bulvytės

Šviežios apkeptos bulvytės
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Bulvės, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Bulvės, šviežios , 5 vienetai
  • Aliejus
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:

Šviežias bulves gerai nušveisti šepečiu , perpjauti išilgai į 3 - 4 dalis ir sudėti į verdantį pasūdytą vandenį. Virti, kol bulvės suminkštės. Tada įkaitinti aliejų ir į jį sudėti apkepti nuvarvintas bulves. Apkeptas iki auksinės spalvos bulvytes sudėti į lėkštę ir pabarstyti pipirais.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Rita
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Keksas gausis gražiai gelsvos spalvos, jei trynį su trupučiu druskos ištrinsite iš vakaro ir paliksite iki ryto šaltai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Žemaičių blynai su faršu Sūrio padažas makaronams Įdaryti makaronų vamzdeliai Silkė su cinamonu Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!