Greita paieška
Receptai
Draugai

Šviežių daržovių apkepas

Šviežių daržovių apkepas
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Miltai , 1 valgomasis šaukštas
  • Sviestas , 1 valgomasis šaukštas
  • Grietinė , 1 stiklinė
Reikės:
  • Daržovės , 500 gramų
  • Virtos bulvės , 500 gramų
Pabarstymui:
  • Džiūvėsėliai , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Daržovės gali būti įvairios. Jūsų mėgstamiausios. Brokoliai, morkos, žirneliai, šparaginės pupelės, pomidorai ir t.t. Daržovės reikia patroškinti vandenyje apie 10 min. Vandens turi būti tik tiek, kad apsemtų daržoves.

  2. Išvirtos daržovės riebalais išteptame inde susluoksniuojamos su virtų bulvių griežinėliais.

  3. Užpilama tirštu baltuoju padažu, pagamintų iš miltų, sviesto bei grietinės, apibarstoma džiūvesėliais ir pašauname į 180 laipsnių orkaitę 15-20 minučių.

Komentarai1
viktorija is klaipedos

nepatiko

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Salotoms ir mišrainėms majonezą galite pakeisti grietine, sumaišyta su kietai virto kiaušinio tryniu ir šaukšteliu garstyčių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vištienos širdelių guliašas Burokėlių salotos Nugarinės šašlykas Naminė pica Čenakai Miltiniai blynai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!