Greita paieška
Receptai
Draugai

Šviežių pomidorų sriuba

Šviežių pomidorų sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Sriubai:
  • Vanduo , 600 mililitrų
  • Pomidorai , 6 vienetai
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Salierų šaknys , 200 gramų
  • Petražolės , 1 pundelis
  • Pomidorų padažas , 50 mililitrų
  • Sultinio kubeliai , 2 vienetai
  • Laimo citrinos sultys , 2 valgomieji šaukštai
  • Cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Aitriosios paprikos milteliai , 0,5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Pomidorus padalykite ketvirčiais. Jei norite, išskobkite sėklas.

  2. Svogūnus, salierus ir petražoles susmulkinkite.

  3. Sudėkite viską į didelį puodą, užpilkite vandeniu, pomidorų padažu, sumeskite sultinio kubelius, skaninkite citrinų sultimis, cukrumi ir pipirų padažu.

  4. Užvirkite.

  5. Tada sumažinkite ugnį ir uždengusios troškinkite apie 20 minučių arba kol salierai ir svogūnai suminkštės.

  6. Baigus virti atvėsinkite ir viską sutrinkite virtuviniu kombainu arba pertrinkite sieteliu.

  7. Gautą masę supilkite atgal į puodą ir užvirinkite.

Receptą atsiuntė Salomėja
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Keksas gausis gražiai gelsvos spalvos, jei trynį su trupučiu druskos ištrinsite iš vakaro ir paliksite iki ryto šaltai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Želė tortas „Vasarėlė“ Mėsos troškinys su daržovėmis Lengvi, greiti ir skanūs lietiniai Vištiena su paprika Marinuota strimele
Reklama
Prisijunk prie mūsų!