Greita paieška
Receptai
Draugai

Svogūnų džemas

Svogūnų džemas
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Raudonasis svogūnas , 500 gramų
  • Česnakai , 1 skiltelė
  • Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Rudasis cukrus , 30 gramų
  • Sviestas , 1 valgomasis šaukštas
  • Čiobreliai , 1 pundelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Raudonas vynas , 150 mililitrų
  • Balzaminio vyno actas , 50 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Nulupkite svogūnus ir supjaustykite.

  2. Įkaitinkite aliejų dideliame puode. Sukapokite česnaką ir sudėkite į puodą kartu su svogūnais, druska, cukrumi ir čiobreliu.

  3. Troškinkite kol išgaruos visas susidaręs svogūnų skystis. Tai gali užtrukti apie 40 minučių.

  4. Skysčiui išgaravus, supilkite raudoną sausą vyną ir actą. Kaitinkite tol, kol išgaruos actas, o vynas taps kaip sirupas. Džemas turi gautis tirštokas.

  5. Šis džemas neturi jokio svogūnų skonio! Tinka prie kiaulienos, jautienos ir ožkos sūrio.

Receptą atsiuntė Žaneta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Karališka kava Naminė pica Cukinija žiemai "Donecko" Sūrio padažas makaronams Miltiniai blynai Vengrijos agurkai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!