Greita paieška
Receptai
Draugai

Svogūnų džemas

Svogūnų džemas
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Raudonasis svogūnas , 500 gramų
  • Česnakai , 1 skiltelė
  • Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Rudasis cukrus , 30 gramų
  • Sviestas , 1 valgomasis šaukštas
  • Čiobreliai , 1 pundelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Raudonas vynas , 150 mililitrų
  • Balzaminio vyno actas , 50 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Nulupkite svogūnus ir supjaustykite.

  2. Įkaitinkite aliejų dideliame puode. Sukapokite česnaką ir sudėkite į puodą kartu su svogūnais, druska, cukrumi ir čiobreliu.

  3. Troškinkite kol išgaruos visas susidaręs svogūnų skystis. Tai gali užtrukti apie 40 minučių.

  4. Skysčiui išgaravus, supilkite raudoną sausą vyną ir actą. Kaitinkite tol, kol išgaruos actas, o vynas taps kaip sirupas. Džemas turi gautis tirštokas.

  5. Šis džemas neturi jokio svogūnų skonio! Tinka prie kiaulienos, jautienos ir ožkos sūrio.

Receptą atsiuntė Žaneta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Tešla nelips prie rankų, jei jas pasitepsite aliejumi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Virtų bulvių cepelinai su mėsa Desertas "Tiramisu" Burokėlių salotos Įdaryti makaronų vamzdeliai Kotletai su varške
Reklama
Prisijunk prie mūsų!