Greita paieška
Receptai
Draugai
Svogūnų padažas
Kategorijos:
Padažai, marinatai
Gaminimo instrukcija:
2 šaukštai sviesto
1 svogūnas
1 1/2 - 2 šaukštai miltų
1/2 l skysčio
druskos
2 šaukštai giretinės
2 šaukštai supjaustytų svogūnų laiškų
Sviestą ištirpinti, juose pakepinti kapotą svogūną, kol pasidarys šviesiai geltonas, suberti miltus ir dar kepinti, kol miltai pagels. Tada maišant pamažu supilti skystį ir keletą minučių virinti. Pagamintą padažą pasūdyti, pridėti grietinės, supjaustytų svogūnų laiškų.
Svogūnų padažas tinka prie jautienos, avienos valgių ir valgių iš faršo
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Bananų nelaikykite kartu su obuoliais, nes iš obuolių išsiskiriančios medžiagos greičiau pernokina bananus.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!