Greita paieška
Receptai
Draugai

Svogūnų padažas

Svogūnų padažas
Rekomenduojame:
Įvertino 11 lankytojų

Kategorijos: Padažai, marinatai
Gaminimo instrukcija:
  1. 2 šaukštai sviesto
    1 svogūnas
    1 1/2 - 2 šaukštai miltų
    1/2 l skysčio
    druskos
    2 šaukštai giretinės
    2 šaukštai supjaustytų svogūnų laiškų


  2. Sviestą ištirpinti, juose pakepinti kapotą svogūną, kol pasidarys šviesiai geltonas, suberti miltus ir dar kepinti, kol miltai pagels. Tada maišant pamažu supilti skystį ir keletą minučių virinti. Pagamintą padažą pasūdyti, pridėti grietinės, supjaustytų svogūnų laiškų.

    Svogūnų padažas tinka prie jautienos, avienos valgių ir valgių iš faršo

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Bananų nelaikykite kartu su obuoliais, nes iš obuolių išsiskiriančios medžiagos greičiau pernokina bananus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Troškintos kiaulienos kepenėlės Burokėlių salotos Naminė pica Purūs keksiukai Įdaryti makaronų vamzdeliai Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!