Greita paieška
Receptai
Draugai

Svogūnų padažas

Svogūnų padažas
Rekomenduojame:
Įvertino 10 lankytojų

Kategorijos: Padažai, marinatai
Gaminimo instrukcija:
  1. 2 šaukštai sviesto
    1 svogūnas
    1 1/2 - 2 šaukštai miltų
    1/2 l skysčio
    druskos
    2 šaukštai giretinės
    2 šaukštai supjaustytų svogūnų laiškų


  2. Sviestą ištirpinti, juose pakepinti kapotą svogūną, kol pasidarys šviesiai geltonas, suberti miltus ir dar kepinti, kol miltai pagels. Tada maišant pamažu supilti skystį ir keletą minučių virinti. Pagamintą padažą pasūdyti, pridėti grietinės, supjaustytų svogūnų laiškų.

    Svogūnų padažas tinka prie jautienos, avienos valgių ir valgių iš faršo

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žali pomidorai greičiau prinoks, jei juos sudėsite į dėžę kartu su prinokusiu obuoliu ir uždengsite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Miltiniai blynai Želė tortas „Vasarėlė“ Silkė su cinamonu Įdaryti makaronų vamzdeliai Čenakai Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!