Greita paieška
Receptai
Draugai

Svogūnų padažas

Svogūnų padažas
Rekomenduojame:
Įvertino 11 lankytojų

Kategorijos: Padažai, marinatai
Gaminimo instrukcija:
  1. 2 šaukštai sviesto
    1 svogūnas
    1 1/2 - 2 šaukštai miltų
    1/2 l skysčio
    druskos
    2 šaukštai giretinės
    2 šaukštai supjaustytų svogūnų laiškų


  2. Sviestą ištirpinti, juose pakepinti kapotą svogūną, kol pasidarys šviesiai geltonas, suberti miltus ir dar kepinti, kol miltai pagels. Tada maišant pamažu supilti skystį ir keletą minučių virinti. Pagamintą padažą pasūdyti, pridėti grietinės, supjaustytų svogūnų laiškų.

    Svogūnų padažas tinka prie jautienos, avienos valgių ir valgių iš faršo

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mielinė tešla bus švelnesnė ir minkštesnė, jei maišydamos ją, į saldų pieną įpilsite 1-2 šaukštus rūgpienio.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Trešnių trauktinė Marinuota strimele Kukurūzai su medumi Sūrio padažas makaronams Purūs blyneliai Krevetės grietinėlės padaže
Reklama
Prisijunk prie mūsų!