Greita paieška
Receptai
Draugai

Svogūnų padažas

Svogūnų padažas
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai 1

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Svogūnai , 5 vienetai
  • Česnakai , 3 skiltelės
  • Pomidorai , 3 vienetai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai, juodieji , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkintus svogūnus užpilame verdančiu vandeniu ir palaikome 3 min.

  2. Po to svogūnus nusausiname ir pakepiname ant sviesto ar aliejaus 1-2 min.

  3. Į keptuvę su svogūnus sudedame pomidorų tyrelę. Pomidorus užpilti verdančiu vandeniu, nulupti odelę ir pomidorų minkštimą sutrinti su trintuvu – štai ir pomidorų tyrelė.

  4. Įberiame prieskonių (pagal skonį), smulkiai supjaustytas česnako skilteles.

  5. Nuolat pamaišant kaitiname 3 min.

  6. Paprastas, bet skanus padažas, šaltas, man net skanesnis. :)

Receptą atsiuntė Evelina
Komentarai1
Sigita

O su kuo toks padažas tinka?

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Plastmasiniuose induose ilgai laikomi pieno, varškės, grietinės produktai įgaus nemalonų kvapą ir skonį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kugelis su cukinija Miltiniai blynai Vištienos kepsniukai Virtos “gėlytės” Žuvienė iš upėtakio Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!