Greita paieška
Receptai
Draugai

Svogūnų padažas

Svogūnų padažas
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai 1

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Svogūnai , 5 vienetai
  • Česnakai , 3 skiltelės
  • Pomidorai , 3 vienetai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai, juodieji , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkintus svogūnus užpilame verdančiu vandeniu ir palaikome 3 min.

  2. Po to svogūnus nusausiname ir pakepiname ant sviesto ar aliejaus 1-2 min.

  3. Į keptuvę su svogūnus sudedame pomidorų tyrelę. Pomidorus užpilti verdančiu vandeniu, nulupti odelę ir pomidorų minkštimą sutrinti su trintuvu – štai ir pomidorų tyrelė.

  4. Įberiame prieskonių (pagal skonį), smulkiai supjaustytas česnako skilteles.

  5. Nuolat pamaišant kaitiname 3 min.

  6. Paprastas, bet skanus padažas, šaltas, man net skanesnis. :)

Receptą atsiuntė Evelina
Komentarai1
Sigita

O su kuo toks padažas tinka?

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Bulvių košė bus baltesnė, jei į ją pilsite tik verdantį pieną.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Ypatingieji kotletai Salotos su lašiša Žemaičių blynai su faršu Grybų padažas Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!