Greita paieška
Receptai
Draugai

Svogūnų padažas

Svogūnų padažas
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai 1

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Svogūnai , 5 vienetai
  • Česnakai , 3 skiltelės
  • Pomidorai , 3 vienetai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai, juodieji , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkintus svogūnus užpilame verdančiu vandeniu ir palaikome 3 min.

  2. Po to svogūnus nusausiname ir pakepiname ant sviesto ar aliejaus 1-2 min.

  3. Į keptuvę su svogūnus sudedame pomidorų tyrelę. Pomidorus užpilti verdančiu vandeniu, nulupti odelę ir pomidorų minkštimą sutrinti su trintuvu – štai ir pomidorų tyrelė.

  4. Įberiame prieskonių (pagal skonį), smulkiai supjaustytas česnako skilteles.

  5. Nuolat pamaišant kaitiname 3 min.

  6. Paprastas, bet skanus padažas, šaltas, man net skanesnis. :)

Receptą atsiuntė Evelina
Komentarai1
Sigita

O su kuo toks padažas tinka?

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Svogūnų nemalonaus kvapo nebus, jei prieš vartodami juos nuplikysite verdančiu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Nekeptas maskarponės sūrio tortas Virtos “gėlytės” Sūrio padažas makaronams Brendžio kokteilis Bulvės su grybais kaimiškai Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!