Greita paieška
Receptai
Draugai

Svogūnų pica

Svogūnų pica
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Picos, Vegetariški
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Rozmarinas , 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai , 4 vienetai
  • Alyvuogių aliejus , 3 valgomieji šaukštai
Tešlai:
  • Mielės , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Vanduo , 1,5 stiklinės
  • Miltai , 4 stiklinės
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Alyvuogių aliejus , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Mieles ištirpiname pusė puodelio karšto vandens ir paliekame pastovėti 10 minučių, kol pradės burbuliuoti.

  2. Sumaišome miltus, druską, aliejų, mielių mišinį ir likusį karštą vandenį. Iš pradžių tešlą maišome mediniu šauktšu, vėliau bigiame minkyti rankomis iki vientisos masės (keletą minučių). Tešlą aptepame aliejumi, dedame į politeleno maišelį ir paliekame pakilti apie 1,5 val.

  3. Susipjaustome svogūnus ritinėliais ir pakepinti aliejuje su rozmarinais apie 10 minučių, kol pradeda lengvai rusti.

  4. Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių.

  5. Iškošiokite tešlą ir dėkite į skardą. Apdėkite svogūnais ir apšlakstykite aliejumi.

  6. Kepkite apie 20-25 minutes.

Receptą atsiuntė Jone
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sorų košė nebus karti ir pilkos spalvos, jei prieš verdant kruopas gerai nuplausite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Silkė su cinamonu Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Purūs blyneliai Varškės pyragas su pudingu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!