Greita paieška
Receptai
Draugai

Svogūnų pyragas

Svogūnų pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltų , 1 stiklinė
  • Sviesto , 45 gramai
  • kepimo milteliu , 1,5 arbatinio šaukštelio
  • Pieno , 6 valgomieji šaukštai
  • Druskos
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Grietinėlės , 100 mililitrų
  • Svogūnai , 5 vienetai
  • muškato riešuto , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Aguonų , 2 valgomieji šaukštai
  • Aliejaus kepimui
  • Čiobrelių
Gaminimo instrukcija:
  1. Sausus produktus sumaišyti ,sudėti sviestą, kapoti,kolpasidarys trupiniai.Palaipsniui supilti pieną,išminkyti tešlą.

  2. svogūnus nulupti,supjaustyti pusžiedžiais, apkepti aliejuje,kol pasidarys skaidrūs, įberti druskos, žiupsnelį cukraus čiobrelių.

  3. Tešlą pakočioti, iškloti kepimo fomoje, uždėti svogūnus.

  4. Kiaušinį išplakti su grietinėle, įberti druskos, tarkuoto muškato riešuto, užpilti ant svogūnų, Viską apiberti aguonomis.

  5. Kepti orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje, 25-30 minučių. Skanus ir karštas ir šaltas.

    Skanaus !

Receptą atsiuntė Audronė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepant žuvį nebus nemalonaus žuvies kvapo, jei į keptuvę įdėsite porą citrinos griežinėlių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Nugarinės šašlykas Keksiukai su spanguolėmis Karališka kava Cukinija žiemai "Donecko" Naminė pica Vištienos kepenėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!